In progress!

Renovatie City House appartementen

Momenteel worden vijf appartementen in het City House gerenoveerd. Stuk voor stuk worden de appartementen gemoderniseerd. Hier kun je straks wonen in een geweldige eigentijdse luxe stadsappartement.

City House
Love the City
30 maart 2022
By Lisanne Van Beurden

De renovatie van de City House appartementen is momenteel nog bezig. Naar verwachting zullen de vijf woningen medio april worden opgeleverd.

City House appartementen

Het City House is een prachtig, monumentaal pand aan de Kruiskade. Gericht op een jong, gemengd publiek van stedelijke professionals, zowel lokaal als internationaal. Het gebouw werd in 1955 ontworpen door de beroemde architecten Van Tijen en Maaskant.

Het City House bestaat uit 12 verdiepingen met 121 mooie twee-, drie- en vierkamer appartementen in het modieuze hart van Rotterdam. De vijf gerenoveerde appartementen zullen gestoffeerd worden opgeleverd, maar er zijn ook casco en zelfs volledig gemeubileerde appartementen beschikbaar.

Nog even geduld! De renovatie is momenteel nog bezig.

Nieuwbouw wonen in een monumentaal gebouw

De appartementen worden volledig getransformeerd naar een luxe stadsappartement waarin de bewoner over alles beschikt wat nodig is. De appartementen zijn casco gemaakt en vervolgens met een nieuwe indeling conform moderne woonwensen ingedeeld met volledige gestucte en gesauste wanden.

Met oog op de toekomst is gebruik gemaakt van duurzame en energiebesparende materialen, zoals onder andere 100% natuurlijke anti allergene vloer, gebalanceerd ventilatiesysteem en per kamer inregelbare vloerverwarming.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in een van de gerenoveerde woningen? Voor meer informatie, het plannen van een bezichtiging of andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Bel ons op +31 10 411 29 92 of stuur ons een e-mail.

Blijf op de hoogte van al onze beschikbare woningen.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy