Kantoorruimten voor ambitieuze ondernemers

Wilt u werken in het centrum van Rotterdam?

Manhave heeft kantoorruimten aan de Kruiskade, de Van Bijlandtplaats en de Westewagenstraat. Dit zijn de meest bruisende en inspirerende straten van Rotterdam Centrum. Sommige kantoren zijn volledig gemeubileerd, met een eersteklas uitzicht en gemakkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer.

Westewagenstraat 60 is een representatief kantoorgebouw met een industriële look. Midden in het bruisende Laurenskwartier en met schitterend uitzicht op het Grote Kerkplein.

Pieter Molenaar - Molenaar Bedrijfshuisvesting

Kruiskade kantoorruimten

Kantoor houden met uitzicht op de meest luxe winkelstraat van Rotterdam: de Kruiskade. De kantoren van 120 m² zijn gelegen nabij Rotterdam Centraal en midden in het kernwinkelgebied van Rotterdam, met alle leuke winkels en horeca vlakbij. Met voldoende parkeermogelijkheden en uitstekend bereikbaar met auto en OV. Bus,- tram-, metro- en trein bevinden zich op loopafstand.

De kantoren aan de Kruiskade bevinden zich op de eerste verdieping van het City House

Westewagenstraat 60 kantoorruimten

Industriële "look and feel" kantoorruimten verdeeld over 5 verdiepingen in een representatief kantoorgebouw van 90m² tot 210m². Het gebouw met gezamenlijk dakterras is gelegen in het hart van het bruisende Laurenskwartier met alle denkbare faciliteiten in de directe omgeving en uitzicht op het Grote Kerkplein.

De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per auto uitstekend. De rijksweg A20 en A16 zijn binnen 10 autominuten bereikbaar. De parkeergarage WTC-Beursplein is op loopafstand bereikbaar.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy