Concurrerend vastgoed sinds 1886

Plan Lumière

Lumière Rotterdam

Lumière Rotterdam wordt een multifunctionele woontoren van maximaal 200 meter hoog met circa 400 huurappartementen, een hotel, flexibele kantoren, maatschappelijke voorzieningen, bedrijfsruimten, hoogwaardige retail en horeca.

Impuls voor de Rotterdamse binnenstad.

Manhave en VORM gaan een plek creëren met internationale grootstedelijkheid en allure. Bij Lumière krijg je straks echt stad voor je geld. Een duurzame plek met toekomstbestendige energie-oplossingen en een gevarieerd aanbod aan voorzieningen en services. En nog belangrijker: een leefomgeving waar de gebruikers zich verbonden voelen en waar een sociale beleving op het gebied van kunst, cultuur en evenementen wordt gefaciliteerd.

Manhave en VORM gaan een plek creëren met internationale grootstedelijkheid en allure.

Menig Rotterdammer is hier naar de Bioscoop is geweest

Op de hoek van de Kruiskade en Lijnbaan

Manhave en VORM pakken in samenwerking met de gemeente Rotterdam en KAAN Architecten de herontwikkeling op van het stadsdeel waar tussen 1955 en 2003 het vermaarde Lumière Theater was gevestigd. Lumière krijgt een cruciale rol in het centrumgebied als nieuw scharnier van wonen, werken en verblijven in de dynamische omgeving van onder andere het Central District, de Coolsingel, Lijnbaan, Kruiskade en het Schouwburgplein.

Persbericht

Bekijk het persbericht van 16 december 2020

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy