Love the city

Over Manhave Vastgoed

Manhave heeft meer dan 130 jaar ervaring met het ontwikkelen en verhuren van vastgoed. Met het creëren van toegevoegde waarde op lange termijn als uitgangspunt en een onvoorwaardelijke liefde voor de stad.

Manhave is geen traditionele vastgoedspecialist, maar een gebiedsontwikkelaar en producent van stadse belevingen. In hechte samenwerking bouwen we aan een duurzaam en ambitieus gebied voor de Rotterdamse wereldburger: ongeëvenaard, klantgericht, innovatief, high tech en duurzaam.

Het is onze missie om van het Lumière gebied een levendige omgeving te maken met internationale allure waar wonen, werken en vrije tijd feilloos samengaan.

Onze waarden

Onze waarden vormen de grondslag voor alles wat we doen. We zijn een organisatie die gelooft in de kracht van klantgerichtheid. In onze klantgerichte werkwijze anticiperen we op de behoeften van de klant en denken graag een stapje verder. Om ze te verrassen met producten en diensten waarvan ze niet eens wisten dat ze die misten, maar wel direct van houden.

Ontmoet het Manhave team

Steven Manhave
Owner Manhave Vastgoed
Edwin Dickhoff
Senior Asset Manager
Danny Ee
Assistant Asset Manager
David Veenman
Controller
Barbara Stellinga
Officemanager
Marco Kleingeld
Technical Manager
Marja Klein
Bookkeeper

Competitive real estate since 1886

De familie Manhave, van oorsprong schilders, ontwikkelde het eerste winkelcentrum met handgeschilderde signing in begin jaren zestig. Samen met befaamd architect Hugh Maaskant, ontwikkelde het familiebedrijf later de eerste van de vier Lijnbaanflats, het beroemde Lumière theater en het bekroonde Dream House dat nu Schaap en Citroen en kledingmerk COS huist.

Lumière in de jaren 80
Plan Lumière
Kruiskade jaren 80
Kruiskade vanuit de Coolsingel 1925
Kruiskade is een van de oudste straten van Rotterdam en bestaat al sinds de 15e eeuw.
Dream House hoek Kruiskade / Karel Doormanstraat
Detail Dream House
Dream House hoek Kruiskade / Karel Doormanstraat
Huig (Hugh) Maaskant is de architect van het City House. Hij heeft veel beroemde gebouwen in Rotterdam ontworpen, zoals de Het Groothandelsgebouw, De Euromast en het Hilton
De Kruiskade jaren 80 vanaf de Lijnbaan toen de paviljoens er nog stonden

EARTHTODAY

Meter voor meter, maken we de wereld beter

De wereld heeft onze hulp nodig. Dat is duidelijk. Maar hoe kun je echt bijdragen aan een betere toekomst? Manhave is mede initiatiefnemer van EarthToday. Door het kopen van vierkante meters natuur, beschermen we samen met hen een steeds groter stuk van het aardoppervlak. Doe je mee?

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy