Concurrerend vastgoed sinds 1886

The Lobby

In 2022 start Manhave de bouw van The Lobby. Voor het nieuwe Crystal House is gekozen voor een eigentijds ontwerp van KAAN Architecten, dat zowel in volume en uitstraling past in dit monumentale gebied aan de Kruiskade.

In 2022 start Manhave de bouw van The Lobby. Voor het nieuwe Crystal House is gekozen voor een eigentijds ontwerp van KAAN Architecten, dat zowel in volume en uitstraling past in dit monumentale gebied aan de Kruiskade.

Het nieuwe helder volume, zorgt niet alleen voor meer bruikbare oppervlakte maar vooral ook voor een zichtbare, meer toegankelijke plint. Het programma op de begane grond blijft luxe retail maar hier komt ook de toegang van een hoogwaardige horeca en eventspace die doorloopt tot aan het dak.

Bij interesse voor de horeca of high-end winkelruimte, neem contact op met Edwin Dickhoff edwin@manhave.com of Niels Van der Ham van Insight Real Estate.

Vooraanzicht van The Lobby met centraal de horeca en de winkels ernaast

‘Eerder bouwden we met KAAN Architecten en Van Waning het prijswinnende Dream House, waar Schaap & Citroen en COS zijn gevestigd. The Lobby wordt ook weer zo mooi. Kijk maar!’

Steven Manhave – Directeur Manhave Vastgoed

High End Retail en Horeca

Het programma op de begane grond blijft luxe retail, maar hier komt ook de toegang van een hoogwaardige horeca die doorloopt tot aan het paviljoen met daktuin. Manhave richt zich op het aantrekken van high fashion voor dames en heren. Met name de openheid van de begane grond, maar ook de vele grote gevelopeningen op de verdiepingen en in de achtergevel zorgen voor een intieme relatie tussen het winkelend publiek en het hoogwaardige horeca- en retail aanbod in The Lobby.

Dakpaviljoen met groen dakterras

Op het dak van The Lobby bevindt zich een paviljoen met glazen schuifpuien en veel lichtinval. Passend bij het Rotterdamse groene daken beleid wordt op het dak van The Lobby een groene daktuin ontwikkeld. Het groene dakterras wordt toegankelijk voor het publiek in ieder jaargetij. Wanneer je op het dak staat kom je in een geheel andere wereld met uitzicht over de stad. De bewoners van de City House flat aan de overkant van de Kruiskade kijken straks uit op een groene stadsoase.

Gebied met internationale allure

Manhave heeft zich ten doel gesteld om in het Lumière gebied rondom de Kruiskade een plek te creëren van internationale allure waar mensen zich als een community verbonden voelen met elkaar.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy