Eervolle vermelding gevel Lijnbaan door BNA

Onze gevelvernieuwing aan de Lijnbaan ontving gisteravond een eervolle vermelding bij de uitreiking van de BNA Beste Gebouw van het Jaar. Blij met deze erkenning voor het vakmanschap en het zorgvuldige verder bouwen aan de stad Rotterdam.

26 oktober 2020
By Nicolette Lohman

Zeer vereerd! Onze gevelvernieuwing aan de Lijnbaan 35-43 ontving gisteravond een eervolle vermelding bij de uitreiking van de BNA Beste Gebouw van het Jaar. Blij met deze erkenning voor het vakmanschap en het zorgvuldige verder bouwen aan de stad Rotterdam. Het winkel, woon en werkgeluk, ligt in de overgave van vandaag. Wij zijn trots op de eervolle vermelding van de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus. Nog trotser zijn we op het team van samenwerkende partijen, de transformatie en de bijdrage aan de toekomst.

In opdracht van Manhave Vastgoed heeft BureauVanEig voor deze winkelunits uit de jaren ’60 een gevel ontworpen. Door de zware luifel te verwijderen, het accent te leggen bij de bestaande penanten en het toepassen van ranke stalen kozijnen met een messingafwerking is een mooie gevel tevoorschijn gekomen. De kwaliteiten van de Rotterdamse wederopbouwarchitectuur worden hier gevierd! We zijn blij met deze erkenning door de leden van de jury.

Well done Constructif
Architect #BureauVanEig
Fotograaf Sebastian van Damme
Gemeente Rotterdam - Stadsontwikkeling

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy