Samen staan we sterker!

Fit met werk: Manhave traint bij Compound Gym Rotterdam

In beweging blijven is belangrijk voor de fysieke en mentale gezondheid. Daarom trainen onze werknemers wekelijks bij Compound Gym Rotterdam met trainer Dimitris Papakonstantinou.

LoveTheCity
Fitness
24 juni 2024
By Kim Langhout

Omdat Manhave blij is met de samenwerking met Compound Gym Rotterdam en hoe deze verstandhouding de gezondheid van onze medewerkers positief beïnvloed, delen we een interview met trainer Dimitris.

Dimitris, kun je wat over jezelf vertellen?

"Mijn naam is Dimitris Papakonstantinou. Ik ben 31 jaar oud en woon inmiddels ruim 1 jaar in Nederland. Ik heb een bachelor in Lichamelijke Opvoeding en Sportwetenschappen met 2 hoofdvakken: traditionele Griekse dansen en gymnastiek. Ook heb ik een master in lichamelijke opvoeding en sportwetenschappen met een focus op training."

En kun je vertellen over Compound Gym Rotterdam?

"Compound Gym Rotterdam is een plek die zich richt op het gebied van personal training. Het allerbelangrijkste is niet alleen de service van een goede training, maar ook het feit dat onze trainers in staat zijn cliënten met chronische blessures en gezondheidsproblemen te helpen. Dit doen we zodat zij goed kunnen herstellen en de training kunnen voortzetten, door het creëren van een gezonde levensstijl."

Hoe ziet een Manhave training eruit?

"Voor de medewerkers van Manhave ligt de focus van de training op kracht en mobiliteit. Ook richten we ons op specifieke oefeningen voor chronische blessures. Ze komen 2 keer per week bij Compound Gym Rotterdam trainen."

Waarom is het belangrijk om fit te blijven en hoe staat dit in verhouding tot een kantoorbaan?

"Als je een kantoorbaan hebt, betekent dit dat je gedurende de dag vele uren stil moet zitten (of staan), waardoor een routine ontstaat die ongezond is voor je lichaam met als belangrijkste punt de juiste anatomische houding. Als gevolg hiervan zien we dat mensen met een kantoorbaan de meeste problemen of pijnen hebben, zoals pijn in de onder-, midden- en bovenrug of knie- en nekpijn.

Het hebben van een personal trainer die je leert hoe je goed traint, door je te concentreren op de juiste techniek van de oefeningen, zorgt ervoor dat deze problemen voorkomen worden. Bij Compound Gym Rotterdam letten we er dan ook op dat blessures verholpen of voorkomen worden en dat mensen fit blijven. Zo kunnen ze sterker en gelukkiger worden omdat ze geen last meer hebben van deze problemen."

Barbara van Manhave Vastgoed & Dimitris van Compound Gym Rotterdam

Van wilskracht naar daadkracht. Bekijk de website van Compound Gym Rotterdam voor meer informatie over effectief trainen.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy