Op de Karel Doormanstraat

Gezonde hotspot SUE biedt meer dan zoet

SUE is een waar begrip in Rotterdam. Hier haal je lekkernijen die geraffineerde suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, raw en vegan zijn. Dus wil je iets eten zonder je schuldig te voelen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Love the City
Karel Doormanstraat
9 augustus 2022
By Lisanne Van Beurden

Op de Karel Doormanstraat vind je allerlei leuke hotspots. Eén daarvan is SUE, een plek waar je komt voor de populaire SUE bites, cakes of bars. Maar ook voor het ontbijt of de lunch ben je hier aan het goede adres.

Meer dan zoet alleen

De 'zoet zonder suiker' lekkernijen moet je zeker niet overslaan. Maar bij SUE geniet je ook van ander soort (hartige) gerechten. Naast het uitgebreide assortiment aan bites, biedt SUE een heerlijk ontbijtje, een lekkere lunch of een gezellige borrel.

Alles wat bij SUE op het menu staat is geraffineerde suikervrij, glutenvrij, lactosevrij én vegan. De focus van het ontbijt- en lunchmenu ligt op bekende gerechten, maar dan toegankelijk voor écht iedereen. Bestel bijvoorbeeld de overheerlijke Club Sandwich met tempeh, sla, avocado, huisgemaakte veganaise, pickled veggies en chips.

Lekker op het terras

SUE heeft genoeg ruimte binnen, maar ook als het zonnetje schijnt zit je hier goed. Ze hebben namelijk een groot terras op de stoep van de Karel Doormanstraat. Geniet van een kombucha of ijskoude huisgemaakte ijsthee in het zonnetje of neem plaats onder een parasol.

De locatie op de Karel Doormanstraat

SUE vind je op de Karel Doormanstraat 372-374, naast Polaberry en tegenover Poké Bowl.

We vroegen Kim Sue Palm, oprichtster en bedenkster van SUE, waarom zij voor deze locatie heeft gekozen: "Wij zijn ontzettend blij met onze prachtige locatie aan de rand van het centrum. Met een groot uitnodigend terras, zowel passanten als omwonenden en een mix van prachtige winkels is de Karel Doormanstraat voor ons de perfecte locatie."

Ook leuk: heb je weleens een bezoek gebracht aan de SUE Bakery op de Goudsesingel? In deze open bakkerij krijg je een kijkje in de keuken en zie je hoe alle 'zoet zonder suiker' lekkernijen worden klaargemaakt.

Kim Sue Palm en haar vriend Der Sardjoe runnen samen SUE.

Ook geïnteresseerd in de Karel Doormanstraat?

Ben je op zoek naar een mooie winkellocatie? Momenteel hebben wij een winkelpand te huur op de Karel Doormanstraat 376, pal naast SUE. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy