Nieuwe locatie

Akkerman Eye Fashion geopend op de Kruiskade

We hebben 250 m2 winkelruimte verhuurd aan Akkerman Eye Fashion op Kruiskade 71-73 in Rotterdam. Akkerman was al meerdere jaren gevestigd in deze luxe winkelstraat, maar is verhuisd naar een ruimer pand.

Winkels
Love the City
4 januari 2022
By Lisanne Van Beurden

Al meer dan 40 jaar is Akkerman Eye Fashion een begrip in Nederland. Na al meerdere jaren op de Kruiskade gevestigd te zijn, werd het tijd voor een nog luxer en ruimer pand. En niet te missen: in de winkel staat een 'geheime' kluis vol met exclusieve brillen.

"The Vault": een kluis met custom made brillen.

Luxe en ruim interieur

In bijna vier maanden tijd is de huidige winkel door Akkerman verbouwd tot de mooie winkel die het nu is. De winkel heeft een prachtig interieur met o.a. een led scherm waar je video's kan bekijken van bekende Nederlandse artiesten, die zelf ook graag in de winkel komen om een nieuwe bril aan te schaffen.

"The Vault": kluis met custom made brillen

In deze superluxe brillenzaak koop je natuurlijk de mooiste design brillen die op de beurzen in Parijs, Milaan en New York worden ingekocht. Naast exclusieve merken zoals Chanel, Cartier, Tom Ford en Prada worden er zeer exclusieve custom made brillen van Cartier verkocht in “the Vault”, een unieke ‘geheime’ kluis in de winkel.

In bijna vier maanden tijd is de huidige winkel door Akkerman verbouwd tot de mooie winkel die het nu is.

De feestelijke opening van de nieuwe Akkerman winkel.

Transactie

In totaal hebben we 250 m2 aan winkelruimte verhuurd aan Akkerman Eye Fashion op Kruiskade 71-73 in Rotterdam, waarbij de begane grond circa 170 m2 beslaat en de entresol circa 80m2.

Voor de verhuur van de nieuwe Akkerman winkel is er een langdurige huurovereenkomst tegen een marktconforme huurprijs overeengekomen. Tijdens de transactie heeft Insight Real Estate opgetreden namens Manhave Vastgoed.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy