Video

Bekijk deze unieke beelden van The Lobby

Voor een unieke blik zowel op als in The Lobby hebben wij een schitterende video laten maken door Top-Shot.nl. Bekijk de beelden in dit artikel!

18 oktober 2023
By Lisanne Van Beurden

Als je sinds de zomer een bezoek aan de Kruiskade hebt gebracht heb je het ongetwijfeld gezien: the Lobby is opgeleverd. Voor een unieke blik zowel op als in het gebouw hebben wij een schitterende video laten maken door Top-Shot.nl. Bekijk het resultaat onderaan dit artikel!

The Lobby

Voor The Lobby is gekozen voor een eigentijds ontwerp van KAAN Architecten, dat zowel in volume en uitstraling past in dit monumentale gebied aan de Kruiskade. Als onderdeel van de stadsvernieuwing van de omgeving is de verouderde Crystal House volledig duurzaam getransformeerd, op basis van transparantie, toegankelijkheid en een levendig programma.

De nieuwe open begane grond werkt als een uitnodigende plint die zorgt voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Met name de openheid van de begane grond, maar ook de vele grote gevelopeningen op de verdiepingen en in de achtergevel zorgen voor een intieme relatie tussen het winkelend publiek en het hoogwaardige horeca- en retail aanbod in The Lobby.

Op het dak van The Lobby bevindt zich een paviljoen met glazen schuifpuien en veel lichtinval. Passend bij het Rotterdamse groene daken beleid wordt op het dak van The Lobby een groene daktuin ontwikkeld. Het groene dakterras wordt toegankelijk voor het publiek in ieder jaargetij. Wanneer je op het dak staat kom je in een geheel andere wereld met uitzicht over de stad. De bewoners van de City House aan de overkant van de Kruiskade kijken straks uit op een groene stadsoase.

Officiële opening The Lobby

In juli 2023 is The Lobby officieel opgeleverd. De officiële opening van The Lobby zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 zijn.

Edwin Dickhoff: “Op dit moment zijn er onderhandelingen gaande met meerdere partijen en worden er voorstellen uitgewisseld. We hebben ervoor gekozen om de binnenwanden nog niet te plaatsen, zodat de huurders vrij zijn in de indeling van hun units. Later kijken we waar de huurders het beste kunnen landen in het complex. Zodra de puzzel is gelegd, zullen we de binnenwanden plaatsen en kunnen de winkels worden opgeleverd.”

“De winkels vereisen best een lange inbouwperiode. Zodra wij de binnenwanden hebben geplaatst - het gebouw wordt casco opgeleverd - moeten de huurders nog hun interieur en technische installaties aanbrengen. Hiermee rekening houdend zal The Lobby naar verwachting in het tweede kwartaal van volgend jaar zijn deuren openen.”

Bekijk hieronder de beelden!

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy