Ultieme self-care

Ontdek Skins Cosmetics op de Kruiskade

Op de Kruiskade vind je onderscheidende winkels vol met designerkleding en luxe producten van exclusieve merken. Zo vind je hier ook Skins Cosmetics, de beste winkel voor verzorgingsproducten.

26 oktober 2023
By Lisanne Van Beurden

Ga eens langs bij Skins Cosmetics en ontdek bijzondere parfums, heerlijke huidverzorgingsproducten en mooie make-up merken.

Mooie producten en Masterclasses

Met toonaangevende merken zoals Aesop, Laura Mercier en Susanne Kaufmann, weet je dat je hier aan het juiste adres bent voor de beste producten. In de ruim opgezette winkel is er in elke hoek wel iets boeiends te ontdekken, of je nu voor jezelf winkelt of een cadeau voor iemand anders zoekt.

Dwaal door de winkel en verken een uitgebreid assortiment, waaronder parfums, huidverzorgingsproducten, make-up, haarverzorgingsproducten en zelfs huisaccessoires zoals diffusers en zijden kussenslopen.

Daarnaast biedt Skins Masterclasses aan, waarbij experts je alles leren over parfum, huidverzorging en make-up. En overweeg eens een Skins Make-up Sessie, waarbij deskundigen je helpen om je perfecte look te bereiken.

Beauty treatments

Als je echt toe bent aan wat self-care, dan raden wij aan om een Skins beauty treatment te boeken. Naast de normale indeling op de begane grond, heeft SKINS op de eerste verdieping een salon hiervoor ingericht.

Zodra je plaatsneemt in een van hun comfortabele stoelen, vergeet je even dat je je midden in het drukke centrum bevindt. Buiten zie je de blaadjes van de bomen rustig bewegen in de wind, terwijl bijzondere klanken en heerlijke geuren je meenemen naar een totaal andere wereld.

Ervaren schoonheidsspecialisten staan voor je klaar om je kennis te laten maken met behandelingen die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van jouw huid. Dit alles wordt uitgevoerd met producten van de allerhoogste kwaliteit.

Ontdek hieronder nog meer hotspots op de Kruiskade!

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy