Nieuw op de Westewagenstraat!

Bezoek Pizza Beppe voor echt Napolitaanse pizza's

Eind december opende Pizza Beppe haar deuren aan de Westewagenstraat 52 in Rotterdam. Pizzaliefhebbers kunnen hier terecht voor echte Napolitaanse pizza's.

8 januari 2024
By Lisanne Van Beurden

Na 13 vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Hilversum, is er eindelijk een vestiging geopend in Rotterdam. De Westewagenstraat is de ideale locatie, vanwege de centrale locatie en het terras voor zonnige dagen.

Prestigieuze Napolitaanse certificering

Pizza Beppe is een "fast casual dining" restaurant waar cultuur, muziek, lifestyle en eten samenkomen. Elke pizza wordt met zorg bereid met gebruik van hoogwaardige ingrediënten, waarbij geen concessies worden gedaan aan kwaliteit. Mede hierdoor is Pizza Beppe de eerste in Nederland die gecertificeerd is door de prestigieuze Napolitaanse “Associazione Verace Pizza Napolitana” (AVPN), een Commissie die de echtheid en kwaliteit van Napolitaanse pizza waarborgt. Steeds meer bezoekers weten waar dit keurmerk voor staat en komen graag langs om de echt originele Napolitaanse Pizza proeven.

Naast een kaart vol klassiekers, waaronder de Margherita, de Capricciosa
en de Quattro Formaggi, bieden ze ook een vegan selectie aan. Daarnaast is hun beroemde huisgemaakte Tiramisu een echte aanrader.

Wij heten Pizza Beppe welkom op de Westewagenstraat!

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy