Juwelier op de kruiskade

High-end shopping in de Schaap en Citroen winkel

Juwelier Schaap en Citroen is dé plek om opzoek te gaan naar een prachtig, exclusief sieraad, horloge of accessoire. Leer meer over hun locatie op de Kruiskade in Rotterdam.

Love the City
Winkels
27 januari 2022
By Lisanne Van Beurden

Ontdek de mooiste sieraden, horlogemerken en accessoires bij Schaap en Citroen in Rotterdam. Het is een feest om langs te gaan bij hun locatie op de Kruiskade.

Een warm welkom

Zodra je binnenstapt in het bekende juweliershuis in Rotterdam, voel je je meteen welkom. De deur wordt voor je opengedaan, je kan direct plaatsnemen op een van de stoelen en onder het genot van een drankje worden de wensen besproken.

Op de begane grond staan alle sieraden collecties te schitteren. Denk aan exclusieve merken zoals Fope, Piaget, Pomellato en Tirisi Jewelry.

De trap brengt je naar boven, waar je geniet van de allernieuwste shop-in-shop experience van verschillende toonaangevende horlogemerken. Zo vind je hier o.a. IWC, Cartier, Jaeger en Chopard.

Shop-in-shop experience van Cartier.
Shop-in-shop experience van Chopard.

Cadeautip voor Valentijnsdag

Valentijnsdag staat alweer om de hoek. Voor een heel speciaal cadeau ben je bij Schaap en Citroen aan het juiste adres.

We vroegen Jacco van Moorsel, Store Director van Schaap en Citroen om advies: "Een sieraad van Pomellato is een echte must have en dus een perfect Valentijnscadeau. Dit Italiaanse sieradenmerk kenmerkt zich door de variatie aan kleurstenen die onderling uitstekend te combineren zijn."

Het merk dat het meest verkocht wordt in de winkel? Jacco: "Het meest populaire merk binnen ons juweliershuis is het horlogemerk Cartier. Ook is onze eigen juwelencollectie zeer geliefd, denk aan een prachtige tennisarmband of collier."

De prachtige ringen van Pomellato.

De straat kenmerkt zich door iconische merknamen en de bereikbaarheid was voor ons ook zeer belangrijk.

Jacco van Moorsel over de Kruiskade.

De locatie op de Kruiskade

Alle locaties van Schaap en Citroen worden zorgvuldig gekozen. Waarom de keuze is gevallen op de Kruiskade in Rotterdam? Jacco: "Het unieke pand, ook wel 'Dreamhouse' genoemd, kenmerkt zich door de vele ramen. Hierdoor komen onze sieraden en horloges extra tot zijn recht. De straat kenmerkt zich door iconische merknamen en de bereikbaarheid was voor ons ook zeer belangrijk."

Ontdek nog meer hoogwaardige winkels en restaurants waar wij ruimte aan verhuren op o.a. de Karel Doormanstraat, Kruiskade en de Lijnbaan.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy