Karel Doormanstraat en Van Oldenbarneveltstraat

Manhave koopt winkelpanden in Rotterdam Centrum

Manhave heeft ruim 1300 m2 winkels aangekocht aan de Karel Doormanstraat 263, 265, 267, 317-319 en Van Oldenbarneveltstraat 91-99 van een vastgoedfonds beheerd door Duprofa Property Management B.V.

Love the City
6 april 2022
By Lisanne Van Beurden

De panden zijn verdeeld over vijf winkelruimtes, uiteenlopend van ca. 115 tot 600m2. Het unieke hoekpand is per direct beschikbaar. Lees verder voor meer informatie.

Markante winkellocatie

De panden zijn centraal gelegen op een markante winkellocatie in Rotterdam Centrum, in de buurt van o.a. de Lijnbaan, De Doelen, het Schouwburgplein en Centraal Station.

Op de Karel Doormanstraat en Van Oldenbarneveltstraat zijn veel gevestigde mode-winkels en horecazaken te vinden, zoals Caesar Uomo, Simple Bike Store, ANSH46, Filippa K, O'moda, Brasserie Barclay, Capri IJssalon en Dekoffiebar. Tijdens de transactie heeft Blok Makelaars opgetreden namens verkoper.

Direct beschikbaar

Het unieke hoekpand - de voormalige locatie van de Hutspot - is per direct beschikbaar. Het gaat hierbij om een ruime winkelruimte met een oppervlakte van ca. 600m2, met veel ramen en natuurlijk licht.

Neem contact met ons op bij interesse. Bel ons op +31 10 411 2992 of mail ons op info@manhave.com

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy