Schaap en Citroen introduceert Cartier

Cartier Espace geopend op de Kruiskade in Rotterdam

High-end juwelier Schaap en Citroen biedt naast prachtige horloges van Rolex in de Rolex Boutique, nu ook uitmuntende horloges van Cartier in de Cartier Espace, gevestigd in hetzelfde Manhave winkelpand aan de Kruiskade 67.

LoveTheCity
Horloges
Winkelen
3 juli 2024
By Kim Langhout

Schaap en Citroen Juweliers is al meer dan 135 jaar een begrip in de luxe sieraden en horloge industrie. Manhave sprak met Mark van Nieuwkerk van Schaap en Citroen over de opening van de nieuwe Cartier Espace.

Mark, kun je ons meer vertellen over de komst van de Cartier Espace?

"Schaap en Citroen Juweliers is erg blij met de komst van de Cartier Espace in Rotterdam. Steeds meer merken kloppen bij ons aan met de vraag om samen een lokale boutique te openen. Cartier had al langer de wens voor een vestiging in Rotterdam en wilde dit graag in samenwerking met Schaap en Citroen Juweliers realiseren.

De populariteit van Cartier is ongekend, het is merk nummer 2 na Rolex in onze industrie. Wereldwijd hebben mensen van verschillende leeftijd interesse in het merk. In de eerste dagen van de opening hebben we dan ook gezien dat er nog meer vraag is naar Cartier in Rotterdam, dan we voorheen hebben ervaren in ons juweliershuis aan de Kruiskade."

Wat is de focus van de Cartier Espace?

"In de Cartier Espace aan de Kruiskade focussen we ons volledig op Cartier horloges. We ontvangen onze klanten in een vertrouwde Cartier omgeving, die ze ook gewend zijn in andere steden wereldwijd. De exclusieve Cartier collectie in Rotterdam is de breedste Cartier horloge collectie van de gehele regio."

Waar is Schaap en Citroen het meest trots op betreffende de nieuwe Cartier Espace?

"Schaap en Citroen Juweliers streeft naar langdurige samenwerkingen met vaste partners. De Cartier Espace is het resultaat van zo’n samenwerking. We zijn trots op het resultaat, het is een prachtige winkel geworden, waar de belevenis van de klant centraal staat. Onze vakkundige collega’s, het luxe interieur en de exclusieve voorraad zijn allemaal van belang om de Cartier Espace te realiseren."

Hoe en wanneer kunnen mensen bij jullie terecht?

"Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Schaap en Citroen Juweliers. Van maandag tot en met zaterdag is iedereen welkom voor een oriëntatie of een kop koffie in de nieuwe Cartier Espace. Indien er speciale verzoeken zijn raden we altijd aan om een afspraak te maken, dan reserveren we graag de tijd voor persoonlijke aanvragen."

Wat moeten mensen écht weten over de nieuwe Cartier Espace?

"We kijken hier naar het laatste interieur concept van Cartier met internationale allure. Ronde organische vormen die overal door het gehele design te zien zijn. De mooi gevormde deuren zijn hier een goed voorbeeld van.

Er is ook een mooie VIP ruimte gecreëerd om onze cliënten optimaal te bedienen. Een history wall geeft een extra beleving.

En het Cartier assortiment welke gepresenteerd staat is next level."

Breng een bezoek aan de Cartier Espace!

Manhave is blij met de toevoeging van het prachtige merk Cartier, in één van onze luxe winkelpanden aan de Kruiskade in Rotterdam Centrum.

De Cartier Espace is van maandag tot en met zaterdag te bezoeken en is gevestigd op nummer 67, samen met de Schaap en Citroen Rolex Boutique.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy