COS tekent bij: huurcontract Dream House verlengd

Interview met COS Rotterdam Store Manager Veronique Chabert

Goed nieuws! Stijlvolle modewinkel COS tekent voor een langdurige samenwerking met Manhave en blijft gevestigd in het Dream House aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam.

LoveTheCity
Mode
Winkelen
20 juni 2024
By Kim Langhout

In 2013 openden de deuren van COS Rotterdam. Met maar liefst 430 vierkante meter is dit een groot filiaal met drie verdiepingen vol prachtige kleding en accessoires. De winkel is gevestigd in het Manhave pand het Dream House aan de Karel Doormanstraat 278. Veronique Chabert werkt sinds de opening bij COS Rotterdam en promoveerde in 2020 tot Store Manager.

Veronique Chabert

Wij spraken met Veronique over haar werkzaamheden bij COS en waarom de locatie zo bepalend is voor de sfeer en het merk.

Wat maakt de locatie van COS Rotterdam zo bijzonder?

"Mode is altijd mijn passie geweest. Dat ik mag komen werken in het Dream House is elke dag dat ik er ben weer een bijzondere ervaring. Onze collecties komen er zo prachtig uit. De kleding en accessoires passen perfect in de grandioze ruimtes vol licht."

Wat is jouw favoriete deel aan het Dream House?

"Onze architect heeft destijds gekozen om de ruwe industriële look van het Dream House te behouden, omdat dit erg goed bij Rotterdam past.

De onbewerkte muur met daarbij de trap is mijn favoriete deel van onze winkel. Dit deel wordt veel gefotografeerd door klanten en door onze team members.

Onze groene rooftop is ook een bijzonderheid. Er groeien planten die een paar keer per jaar goed door Manhave worden verzorgd."

Hoe ervaar je de samenwerking met Manhave?

"Manhave toont liefde voor dit bijzonder pand. Het Manhave team is vriendelijk, hulpvol en te allen tijde makkelijk bereikbaar. Dit is handig, bijvoorbeeld als er problemen zijn. Het is een hele prettige samenwerking,dus het was een genoegen om te horen dat we ons huurcontract mochten verlengen."

Wij zijn ook erg blij met de voortzetting van de samenwerking met COS. Het is een hoogstaand merk waar we niets dan lovend over zijn. We raden een bezoek aan de winkel dan ook zeker aan!

Openingstijden

Zondag en maandag 12:00 tot 18:00 uur.
Dinsdag tot en met donderdag 10:00 tot 18:00 uur.
Vrijdag 10:00 tot 19:00 uur.

Karel Doormanstraat 278, 3012GP Rotterdam

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy