2e vestiging op de Lijnbaan!

Teds All Day Brunch

Ons pand op de Lijnbaan, waar voormalig de Vascobelo V-Bar gevestigd was, vormt nu het decor voor het populaire All Day Brunch restaurant van Teds.

LoveTheCity
Brunch
17 juni 2024
By Kim Langhout

All day brunch restaurant Teds heeft een 2e vestiging geopend. En niet zomaar ergens! In het mooie pand van Manhave op de Lijnbaan staan de deuren van een gloednieuwe vestiging van Teds voor menig brunch liefhebber open. Schuif maar aan voor onder andere French Toast, Eggs Norwegian en Philly Cheese steaks.

9 jaar geleden opende Sanne Huisman haar eerste Teds in Amsterdam. Vanuit een grote liefde voor alles dat met eten en cocktails te maken had, miste zij een plek waar je de hele dag door kon bestellen waar je zin had, zonder vast te zitten aan een lunch of diner kaart.

Sanne: “mensen willen zelf bepalen waar ze wanneer van willen genieten. Als jij bubbels bij je ontbijtje wilt om 09:00, dan doe je dat toch lekker?”

Internationale allure

Teds is internationaal geïnspireerd en brengt een mix van Scandinavië met een vleugje Miami en Hollywood chique. De kaart, gebaseerd op Franse klassiekers met iconische Teds smaken, zorgt voor oogverblindende borden en geweldige smaak explosies. Signature dishes als de Philly Cheese Steak, Triple Omega, French Toast en de Donut Fried Chicken, worden de hele dag door vers bereid, al dan niet met Waffle fries on the side of met een heerlijke cocktail.

All Day Brunch in Nederland

Het restaurant op de Lijnbaan is de twaalfde Teds in Nederland en de tweede Teds in Rotterdam. We zijn bij Manhave natuurlijk erg blij dat deze mooie locatie in één van onze panden is gevestigd.

“We richten ons altijd op karakteristieke panden, die we volgens de laatste trends verbouwen en inrichten. Als we zien hoe gelukkig mensen worden van onze gerechten en de buzzing vibe die er in onze zaken heerst, dan geeft dat echt een heerlijk gevoel," zegt bedenker en eigenaresse Sanne Huisman.

“Rotterdam past perfect bij Teds en onze locatie op de Schiekade zit daardoor erg vaak vol. Toen we de kans kregen om deze locatie met het grandioze terras aan de voorkant - verhuurd door Manhave - over te nemen hoefden we niet lang na te denken!"

Naast het grote terras heeft Teds Lijnbaan Rotterdam binnen veel ruimte en een extra verdieping die uitermate geschikt is voor groepen, feesten, partijen en babyshowers.

Openingstijden

Nog meer goed nieuws! Teds Lijnbaan Rotterdam is namelijk elke dag van de week geopend. En er is altijd genoeg plek voor iedereen.

Maandag tot en met zondag van 09:00 tot 17:00 uur.

Gastvrijheid hoog in het vaandel

Dat dit de twaalfde locatie van Teds is zegt eigenlijk al genoeg, maar we willen het toch even benadrukken, want Manhave hecht veel waarde aan sociale contacten en gezelligheid. Naast een mooi interieur in een mooi pand én overheerlijke gerechten en drankjes, is de service bij Teds ook erg fijn. De gehele ervaring krijgt van ons een 10.

Voor meer informatie over Teds Lijnbaan Rotterdam verwijzen we je graag naar de website teds-place.nl. En we raden natuurlijk ten zeerste aan om langs te gaan voor een brunch. Geniet ervan!

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy