Verkoeling

Dudok Patisserie lanceert ambachtelijk ijs

In deze hitte kan je wel wat verkoeling gebruiken. Gelukkig heeft Dudok Patisserie onlangs iets nieuws gelanceerd: ambachtelijk ijs!

Love the City
19 juli 2022
By Lisanne Van Beurden

De zomer is in volle gang en de temperaturen lopen hoog op. Een goed moment om het nieuwe, ambachtelijke ijs van Dudok Patisserie uit te proberen!

Ambachtelijk gemaakt met eerlijke grondstoffen

De afgelopen maanden heeft Dudok achter de schermen gewerkt aan het realiseren van een Dudok ijslijn. Hierbij vonden ze twee dingen belangrijk: een ambachtelijke werkwijze en het gebruik van eerlijke grondstoffen.

Als resultaat zijn er acht verschillende ijssmaken, waarvan drie sorbetsmaken. Zo kan iedereen genieten van het Dudok ijs! Uiteraard hebben ze ook smaken gebaseerd op hun populairste taarten: Dudok Original appeltaart en Red Velvet.

Van koe tot ijs

Net buiten Rotterdam grazen de blaarkopkoeien vrij rond in het weiland. Op de biologische veehouderij is het aan de koeien zelf op welk moment zij gemolken worden.

De melk wordt naar de bakkerij in Barendrecht gebracht, waar het met enkel pure ingrediënten op ambachtelijke wijze wordt verwerkt tot heerlijk ijs.

Ga jij een ambachtelijk ijsje halen bij Dudok deze zomer?

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy