Huren in het centrum van Rotterdam

Wilt u wonen in het bruisende hart van de stad Rotterdam, mét alle gemakken van een stadsappartement?

Manhave heeft appartementen te huur in het monumentale City House aan de Kruiskade en maisonnettes aan de Van Bijlandtplaats. Gericht op een jong, gemengd publiek van stedelijke professionals, zowel lokaal als internationaal. Beide gebouwen werden in 1955 ontworpen door de beroemde architecten Van Tijen en Maaskant.

Mijn vrienden zijn altijd jaloers als ik zeg dat ik op deze mooie plek woon. Het appartement is superruim en we konden het inrichten zoals we wilden.

Bewoners Steije en Latoya

City House Appartementen

Het City House bestaat uit 12 verdiepingen met 121 mooie twee-, drie- en vierkamer appartementen in het modieuze hart van Rotterdam. De appartementen zijn casco, gestoffeerd en zelfs volledig gemeubileerd te huur. Geniet van het comfort van een luxe gemeubileerd appartement. Je hoeft dan alleen je koffer mee te nemen. De rest doen wij.

Van Bijlandtplaats maisonnettes

Wonen met uitzicht op de upcoming Karel Doormanstraat. Deze unieke locatie, middenin de stad Rotterdam, barst van de leuke winkels en uitgaansgelegenheden. Op slechts 500 meter van de theaters, restaurants en bioscoop. Deze maisonettes zijn gevestigd in het gebouw dat ontworpen is door de bekroonde architect Hugh Maaskant. Alle appartementen hebben hun eigen ingang.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy