Breng je stem uit!

The Lobby is genomineerd voor de Rotterdamse Architectuurprijs

Lees meer over The Lobby en hoe jij kan stemmen voor de Rotterdamse Architectuurprijs.

The Lobby
9 april 2024
By Lisanne Van Beurden

The Lobby is genomineerd voor de Rotterdamse Architectuurprijs! Daar zijn we supertrots op. En op onze architect KAAN Architecten natuurlijk, die het altijd weer voor elkaar krijgen om gebouwen te ontwerpen met monumentale waarde.

We zijn niet de enige genomineerden. Van de veertig inzendingen zijn er tien prachtige kanshebbers voor de Rotterdam Architectuurprijs overgebleven! Stemmen kan tot en met 29 april via de website.

The Lobby

De bouw van The Lobby is gerealiseerd door de Rotterdamse bouwer Van Waning. Het eigentijds, modernistisch ontwerp met groen dakpaviljoen komt al helemaal tot zijn recht in het monumentale gebied aan de Kruiskade. Dat komt onder andere door de massieve uitstraling van natuursteen, dat wordt onderbroken door een rigide ritme van grote ramen.

The Lobby is een herontwikkeling van het voormalige Crystal House, dat gedateerd was. Het nieuwe, heldere volume aan de Kruiskade heeft een zichtbare, uitnodigende plint gekregen waar straks de meest luxe winkels en horeca van Rotterdam worden gevestigd.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy