Pinksterweekend 2024

Winkelen, lunchen, dineren en vooral genieten!

Op zondag 19 en maandag 20 mei 2024 is het Pinksteren. Veel mensen hebben een lang weekend vrij, de ideale gelegenheid om jezelf in de watten te leggen. Ga bijvoorbeeld winkelen en tafelen bij deze fijne plekken.

Love the City
Pinksteren
15 mei 2024
By Kim Langhout

In winkelgebieden Karel Doormanstraat, Kruiskade en Lijnbaan in Rotterdam Centrum zijn een aantal van de mooiste winkels, lunchrooms en restaurants in de stad gevestigd. In panden van Manhave vind je een breed scala aan merken en ondernemers, perfect om te bezoeken tijdens een dagje uit.

Eten bij...

SUE
Karel Doormanstraat

Deze mooie ontbijt- en lunchroom staat voor lekkernijen die suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, raw en vegan zijn. SUE speelt feilloos in op de gezonde trend van een healthy lifestyle.

O'Pazzo
Kruiskade

Bij O'Pazzo genieten gasten van een authentieke Napolitaanse ervaring. Het restaurant heeft een kunstzinnige pizzaoven waar alle pizza's in worden gebakken.

Lunchroom De Koffiebar
Karel Doormanstraat
Lunchroom De Koffiebar brengt traditionele Italiaanse koffie naar Rotterdam. De kleine keuken en menukaart zijn een samenkomst van lokale lekkernijen en Italiaanse producten.

Flitsende outfit scoren bij...

COS
Karel Doormanstraat
Elke collectie wordt ontworpen in Londen en biedt chique mode en goede kwaliteit voor een mooie prijs. Het interieur van deze COS winkel is net zo mooi als de kleding.

Hugo Boss
Kruiskade
Hugo Boss is een bekend merk voor zowel sportieve als zakelijke mode voor mannen.

Tommy Hilfiger
Kruiskade
Het merk Tommy Hilfiger is beroemd vanwege de klassieke Amerikaanse stijl. Dit internationale modemerk staat bekend om de 'preppy' twist.

Caroline Biss
Kruiskade
Caroline Biss biedt elegante, stijlvolle en glamoureuze mode voor de hedendaagse vrouw. Kleding geschikt voor zowel werk- en weekdagen, eveneens als het weekend. De designs zijn vaak kleurrijk en gemaakt van materialen met vrolijke prints.

Sieraden, woonaccessoires en huidverzorging

Schaap en Citroen
Kruiskade
Schaap en Citroen staat voor hedendaagse mode in sieraden, horloges en luxe accessoires. Bij deze prachtige winkel koop je ongetwijfeld een mooi cadeau voor jezelf of een dierbare.

iittala
Karel Doormanstraat
Sinds 1881 creëert iittala tijdloze, multifunctionele en verwisselbare voorwerpen. Het gaat er niet om hoe vaak deze voorwerpen worden gebruikt, maar om hoe bijzonder het is wanneer ze worden gebruikt.

Skins
Kruiskade
Aan de Kruiskade in Rotterdam is de grootste Skins winkel van Nederland te vinden, mét salon voor beauty treatments. Leg jezelf in de watten bij deze luxe locatie.

In winkelgebieden Karel Doormanstraat, Kruiskade en Lijnbaan in Rotterdam Centrum zijn nog veel meer winkels te vinden dan genoemd in dit artikel. Bekijk onze pagina met ondernemers voor een volledig overzicht, welke overigens regelmatig wordt geüpdate.

Het hele jaar door!

Het is erg gezellig om van het pinksterweekend een feestje te maken, maar winkelen en dineren kan het hele jaar door. Ben je op een ander moment dan 19 en 20 mei 2024 in de stad, breng dan ook zeker een bezoek aan de bijzondere ondernemers gevestigd in onze Manhave panden.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy