De eerste paal is geslagen!

Transformatie van het Crystal House naar The Lobby gestart

Op 17 mei is de eerste paal geslagen voor The Lobby: een nieuw iconisch gebouw in Rotterdam Centrum.

The Lobby
18 mei 2022
By Lisanne Van Beurden

Het heien van de palen voor de transformatie van het Crystal House naar The Lobby is gestart. Aan Steven Manhave en Edwin Dickhoff de eer om de eerste paal te slaan!

Feestelijk moment

Uiteraard werd dit moment feestelijk gevierd. Wij hebben samen met onze collega's, de medewerkers van Van Waning B.V. en Sven Molkenboer van MBM Advies het glas geheven op deze mijlpaal.

The Lobby

Met The Lobby komt er plek voor ca. 3500m2 hoogwaardige retail, een groot restaurant en een groen dakpaviljoen. Er is gekozen voor een eigentijds ontwerp van KAAN Architecten, dat zowel in volume en uitstraling past in dit monumentale gebied aan de Kruiskade. Het iconische gebouw krijgt een massieve uitstraling van natuursteen, onderbroken door grote ramen.

'Eerder bouwden we met KAAN Architecten en Van Waning het prijswinnende Dream House, waar Schaap en Citroen en Cos zijn gevestigd. The Lobby wordt ook weer zo mooi. Kijk maar!'

Steven Manhave – Directeur Manhave Vastgoed
Hoe het er nu bij staat.
Impressie van The Lobby als het straks gereed is.

Naar verwachting zal de bouw van The Lobby in het voorjaar van 2023 afgerond zijn. Tot die tijd blijf je op de hoogte van de transformatie op onze website en social media kanalen.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy