Van Bijlandtplaats

Ruime drie- en vierkamer maisonette appartementen. Wonen in het bruisende centrum van Rotterdam mét alle gemakken van een stadsappartement. Op slechts 500 meter van de theaters, restaurants en bioscoop. Met uitzicht op de upcoming Karel Doormanstraat.

Gezellige maisonnettes middenin de stad

Deze unieke locatie, middenin de stad Rotterdam met uitzicht op de Karel Doormanstraat, barst van de leuke winkels en uitgaansgelegenheden. Alle appartementen hebben hun eigen ingang.

HIGHLIGHTS

  • Keuze uit kaal, gestoffeerd en gemeubileerd
  • 3 kamer - ca. 110 m2 kaal vanaf € 4.725,- per kwartaal, exclusief servicekosten
  • 4 kamer - ca. 110 m2 kaal vanaf € 5.400,- per kwartaal, exclusief servicekosten
  • Alle appartementen hebben een balkon
  • Prijzen op aanvraag

Architect Huig Maaskant

Architect Huig Maaskant (1907-1977) speelde een belangrijke rol in de moderne Nederlandse architectuur. Hij ontwierp baanbrekende en complexe grootstedelijke gebouwen zoals het Groot Handelsgebouw, de Euromast en Hilton Rotterdam. Huig Maaskant wordt gezien als de inspiratiebron en voorloper voor de generatie van onder andere Winy Maas (MVRDV), Adriaan Geuze (West 8), Willem Jan Neutelings en Rem Koolhaas (OMA).

Rondom de Karel Doormanstraat

De maisonnettes bevinden zich aan de Van Bijlandtplaats en de Karel Doormanstraat. Midden in het hart van het winkel- en cultuurgebied van Rotterdam. Vlakbij het Schouwburgplein, de Lijnbaan en de Van Oldenbarneveltstraat. Met veel leuke restaurants en bars, theaters, bioscoop en op slechts een minuut lopen van het Centraal Station van Rotterdam. Een gebied waar het bruist van het leven.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy