Pop-up store

Bezoek de Lingerist pop-up winkel in Rotterdam!

Vanaf 1 oktober kun je de pop-up winkel van The Lingerist bezoeken op de Karel Doormanstraat. Hier maak je kennis met prachtige bewuste lingerie-, badmode- en lifestylemerken.

Love the City
29 september 2022
By Lisanne Van Beurden

Het doel van The Lingerist is om een podium te bieden aan onafhankelijke en innovatieve lingeriemerken die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Duurzame merken

Voor The Lingerist pop-up winkel komen vijf duurzame lingerie-, badmode- en lifestylemerken voor het eerst samen in Rotterdam om mensen kennis te laten maken met hun vrouwelijke, kleurrijke en duurzame collecties. Denk aan merken zoals Semi-Romantic, Lilja The Label, Lenagerie, Bits Bodywear.

Uiteraard is het mogelijk om jouw favoriete stukken te passen tijdens een bezoekje. Opgeleid personeel is aanwezig in de winkel om te helpen met het vinden van jouw perfecte pasvorm.

Goodie bag en winactie

Ook leuk om te weten: geef jouw bezoek alvast aan op The Lingerist website en krijg, zolang de voorraad strekt, een goodie bag. Doe meteen mee aan hun winactie om kans te maken op €250 euro aan shopping vouchers.

Waar en wanneer?

Bezoek The Lingerist van 1 tot en met 15 oktober op de Karel Doormanstraat 376 in de voormalige locatie van de Vitaminstore.

Over The Lingerist

The Lingerist is in 2020 opgericht door Jules Schneider. Tien jaar eerder begon zij zelf al met het maken van lingerie. Deze hobby liet haar kennismaken met de technische uitdagingen van de ondergoed productie en de ontwikkelingsprocessen om de pasvorm voor alle maten te optimaliseren.

Het idee voor The Lingerist werd geboren toen Jules zich realiseerde hoeveel innovatieve onafhankelijke lingeriemerken er zijn die producten ontwikkelen die inspelen op de hedendaagse behoeften van vrouwen. Kort daarna richtte ze een Instagram-account op om de inspirerende beelden en verhalen van lingeriemerken te delen met een steeds groter publiek.

Het Instagram account groeide vervolgens organisch uit tot wat The Lingerist nu is; een online lingeriewinkel, die met trots een samengestelde selectie van lingeriemerken presenteert, die innovatief, duurzaam en ethisch lingerieontwerp biedt tegen betaalbare prijzen.

Ga jij een bezoekje brengen aan The Lingerist pop-up winkel?

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy