Verborgen parels

Ontdek deze leuke hotspots op de Westewagenstraat

De Westewagenstraat ligt heel centraal in Rotterdam, tussen de Meent en de Koopgoot in. Door deze centrale ligging is het heel goed bereikbaar.

Love the City
1 juni 2022
By Lisanne Van Beurden

Toch slaan mensen deze straat weleens over. Zonde, want de Westewagenstraat is volop in ontwikkeling en er zijn hier zeker bijzondere hotspots te vinden. In dit artikel vind je er drie!

Bambu Kitchen & Bar

Bij Bambu Kitchen & Bar geniet je in een relaxte Bali-sfeer van overheerlijke Aziatische streetfood en tropische cocktails. Hier kom je met vrienden en familie samen, zowel voor een drankje als een hapje te eten.

Op de kaart van Bambu Kitchen & Bar staan diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Wil je liever niet pittig, of juist wel? Alles kan helemaal worden aangepast naar jouw wensen. Combineer de Aziatische hapjes met cocktails en wijnen.

Iets wat je zeker moet proeven tijdens een bezoek aan Bambu Kitchen & Bar? Volgens mede-eigenaar Dave zijn de Rendang Padang en Peking eend pannenkoekjes echte aanraders. "Vooral de Peking eend pannenkoekjes worden zeer positief ontvangen door onze gasten!"

Dudok Patisserie

Dudok Patisserie is een waar begrip in Rotterdam en ver daarbuiten. Hier kun je terecht voor lekkere cookies, bars, verschillende verse taarten en natuurlijk de bekende Dudok Appeltaart!

Ruim 30 jaar geleden begonnen ze met het bakken van de Dudok Appeltaart aan de Meent in Rotterdam. De Dudok Appeltaart werd al snel beroemd, ook buiten de stadsgrenzen. Nog altijd wordt het gemaakt volgens een geheim recept. Inmiddels is het taartassortiment flink uitgebreid met bijvoorbeeld de frisse Citroen Meringuetaart, Red Velvettaart en Brownietaart en diverse ovenverse koekjes en bars.

Alle lekkernijen worden gemaakt op ambachtelijke wijze en alleen met natuurlijke ingrediënten.

Wijnbar Janssen & van Dijk

Ruim 15 jaar zit Wijnbar Janssen & van Dijk al aan de Westewagenstraat. Eigenaren Albert van Dijk en Saraja Janssen begonnen deze wijnbar doordat zij een plek mistten in de stad waar je goed wijn kan drinken.

Het is een sfeervolle wijnbar met goede wijnen en een uitstekende service. Een plek waar je komt genieten, samen met vrienden, van een goed glas wijn en gerechten om te delen tijdens lunch, borreluur of diner. Daarnaast serveren ze hier ook kaas- en vleesplateaus en overheerlijke bitterballen.

De wijnkaart biedt voor ieder wat wils. Dus neem een keer plaats bij Wijnbar Janssen & van Dijk en geniet van het leven!

Ontdek nog meer hoogwaardige winkels en restaurants waar wij ruimte aan verhuren op o.a. de Karel Doormanstraat, Kruiskade en de Lijnbaan. Ben je bijvoorbeeld al bekend met Luxe hotspots op de Kruiskade?

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy