Love the City

Lichtjespleinen in Rotterdam Centrum

In de koude wintermaanden weet Rotterdam Centrum het altijd gezellig te maken met (kerst)versiering en muziek. Dit jaar is er in samenwerking met Mothership een nieuw concept bedacht: lichtjespleinen.

Love the City
2 november 2022
By Lisanne Van Beurden

Nu de wintertijd is ingegaan, is het tijd voor extra gezelligheid. Bewonder zeker tot en met 8 januari de lichtjespleinen in Rotterdam Centrum. Lees hieronder meer!

Verrijking van de buitenruimte

Het concept is in opdracht van #RotterdamCentrum bedacht en uitgevoerd door Mothership, een begrip in de (kunst)wereld. De lichtjespleinen zijn een project waarbij de buitenruimte wordt verrijkt met een bijzondere beleving voor iedereen.

Voor dit project wordt er gewerkt met de nieuwste technologie, waardoor er slechts vier lampen nodig zijn om het hele plein te laten schitteren.

Waar vind je de lichtjespleinen?

Het gaat om het plein tussen de Lijnbaan, van Oldenbarneveltplaats en Koopgoot en het plein tussen de Korte Lijnbaan en het Stadhuisplein.

Tot en met 8 januari geniet je nog van de dansende lichtjes in Rotterdam Centrum. De verlichting gaat automatisch aan met schemering en na middernacht automatisch weer uit.

Kerstsfeer op de Kruiskade

Ook de Kruiskade is helemaal klaar voor de feestdagen. Door de sprankelende lichtjes kom je helemaal in de kerstsfeer tijdens het winkelen.

In deze bekende winkelstraat vind je onderscheidende winkels vol met designerkleding en luxe producten van exclusieve merken. Lees meer over de luxe winkels op de Kruiskade.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy