Highlights 2021 en vooruitblik 2022

Manhave Vastgoed is klaar voor het nieuwe jaar

We blikken terug op een succesvol 2021 vol met mooie ontwikkelingen en kijken uit naar het volgende jaar.

Ontwikkeling
24 december 2021
By Lisanne Van Beurden

We blikken terug op een succesvol 2021 vol met mooie ontwikkelingen en kijken uit naar het volgende jaar! Lees hieronder over een aantal highlights van het afgelopen jaar.

Highlights 2021

  • We hebben winkelruimte verhuurd voor de gloednieuwe CUPRA City Garage, de prachtige nieuwe locatie van de Akkerman Eye Fashion store en de nieuwe IWC Brand Store, die in het voorjaar van 2022 de deuren zal openen.
  • De twee resterende units op de Westewagenstraat zijn verhuurd, waardoor ons kantorencomplex op dit adres nu volledig is verhuurd.
  • In 2021 bestond Manhave Vastgoed 135 jaar. Een grote mijlpaal, die we helaas door de lockdowns niet hebben kunnen vieren.
  • We hebben grote stappen gezet door deze nieuwe website in de lucht te gooien.
CUPRA City Garage in Rotterdam.
De nieuwe winkel van Akkerman Eye Fashion op de Kruiskade.

Vooruitblik 2022

Met enthousiasme blikken we vooruit naar 2022. In het voorjaar starten we met de bouw van The Lobby, een duurzame transformatie van het huidige Crystal House. Als onderdeel van de vernieuwing van het gebied krijgt dit verouderde bouwwerk een complete make-over op basis van transparantie, bereikbaarheid en een levendig programma.

Het zal een indrukwekkend gebouw worden, ontworpen door KAAN Architecten, met 3500 m2 ruimte voor hoogwaardige retail en horeca. Met als kers op de taart een restaurant op het dak en een tuin die het hele jaar door uitzicht bieden voor bezoekers.

We wensen iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar. Manhave Vastgoed is klaar voor 2022!

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy