Rotterdamse lifestyle winkel

Bezoek Sissy-Boy in Rotterdam Centrum

Midden in Rotterdam Centrum, op de hoek van de Karel Doormanstraat en het Binnenwegplein, staat de lifestyle winkel Sissy-Boy.

Winkelen
Karel Doormanstraat
4 november 2022
By Lisanne Van Beurden

In de Sissy-Boy winkel shop je kleding, woonaccessoires en meubels. Daarnaast kan je plaatsnemen in de gezellige lunchroom Daily. Leuk om te weten: dit jaar pakt Sissy-Boy weer groots uit tijdens Kerstmis!

Interieur en fashion

In deze flagship store van wel 1130 vierkante meter kun je echt van alles kopen. Denk aan kleinere woonaccessoires zoals vazen, handdoeken, glazen en bordjes, maar ook kleden, wijn en thee.

Ben je juist op zoek naar nieuwe items voor in jouw gardarobe? Neem dan een kijkje bij de kledingafdeling, grote kans dat hier wat leuks tussen hangt. De kleding van Sissy-Boy is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals gerecycled en organisch katoen, linnen en viscose. Kwaliteit en comfort staat hier voorop!

Kerstsfeer in de Sissy-Boy winkel

Sissy-Boy pakt groots uit tijdens Kerstmis. Dit jaar staat hun collectie volledig in het teken van 'The Journey of Luck & Love', waarbij liefde en geluk centraal staan. De winkel is al prachtig versierd en staat vol met leuke cadeautjes.

Bijzonder is bijvoorbeeld hun adventskalender, waarbij je aftelt naar het moment dat je jouw kerstboom kunt versieren. Elke dag pak je een item uit die zorgt voor een feestelijk huis.

Naast de prachtige nieuwe collectie vertalen zij dit thema ook door in een aantal winacties en uitingen die je in de winkel kan spotten. Zo kun je een etentje winnen waarbij je op 7 december aanschuift aan een feestelijke tafel tijdens 'The Dinner of Luck & Love'. Tijdens dit evenement geniet je van een viergangendiner met tussendoor leuke workshops.

Sissy-Boy Daily

Er kan overigens altijd al gegeten en gedronken worden in de Sissy-Boy winkel. Schuif aan bij Sissy-Boy Daily voor ontbijt, lunch, zoetigheden, snacks en warme en koude dranken.

Kies tijdens de lunch bijvoorbeeld voor een broodje huisgemaakte tonijnsalade, broodje harissa hummus of een soepje. Kan je niet kiezen? Dan is de lunchplank voor twee personen een goed idee. Dit bestaat uit een combinatie van hartige sandwiches, pompoenwafel, soepje en een quinoa salade.

Normaliter is het terras op warme dagen geopend. Deze is momenteel helaas gesloten.

Onder constructie

Zoals hierboven al aangegeven is momenteel het terras van Sissy-Boy gesloten. De Gemeente Rotterdam heeft veiligheidsmaatregelen genomen vanwege problemen met het flatgebouw boven Sissy-Boy. Hierdoor is het terras en de gehele zijkant van het pand afgesloten. Sissy-Boy verwacht dat dit stuk zeker nog tot het einde van het jaar gesloten zal blijven.

Vanaf Binnenwegplein lijkt de Karel Doormanstraat afgesloten, maar dit is gelukkig niet het geval. Het is mogelijk om langs het afgezette stuk te lopen of steek over en loop aan de overkant de straat in. Dus kom zeker eens langs op de Karel Doormanstraat en ontdek meer leuke hotspots!

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy