De stad van morgen maken we vandaag

De bouw van The Lobby gaat van start!

De bouw van The Lobby gaat van start! Het huidige Crystal House wordt getransformeerd naar een eigentijds ontwerp van KAAN Architecten.

Love the City
The Lobby
15 februari 2022
By Lisanne Van Beurden

De bouwschutting is geplaatst voor het Crystal House. De transformatie kan beginnen! The Lobby zal 3500 m2 bieden aan high-end retail en horeca, mét dakterras aan de Kruiskade.

We zijn bij Manhave heel trots op dit project. Lees hieronder de woorden van Steven Manhave en Edwin Dickhoff van Manhave Vastgoed over The Lobby.

Klanten komen op één

Manhave is een full-service gebiedsontwikkelaar en vastgoedeigenaar. We zijn een familiebedrijf - inmiddels de vierde generatie - dat zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in Rotterdam.

Klanten komen bij Manhave op eerste plaats en wij zijn ervan doordrongen dat hard werken loont. Deze principes houden wij al sinds 1886 in ere. Wij zien onszelf in eerste plaats als producent van stadse belevingen, een uitgangspunt bij alles wat wij doen.

De bouwschutting is geplaatst.
Impressie: horeca op de begane grond van The Lobby.
Impressie: doorsnede van The Lobby.

The Lobby is voor ons een volgende stap in onze missie om de premium positionering van het Lumière-gebied verder te versterken, tot een levendige, eersteklas omgeving van internationale allure.

Steven Manhave en Edwin Dickhoff

The Lobby: een uitgesproken Triple-A-omgeving

Met 'The Lobby' creëren wij vanuit onze servicegerichtheid, een unieke ruimte van de hoogste kwaliteit en met een ongekend toegevoegde waarde voor de Kruiskade, middenin een uitgesproken Triple-A-omgeving. Een fantastische plek voor de Rotterdamse wereldburger.

The Lobby is voor ons een volgende stap in onze missie om de premium positionering van het Lumière-gebied verder te versterken, tot een levendige, eersteklas omgeving van internationale allure. Een plek waar wonen, werken en winkelen hand in hand gaan. Dat doen wij met liefde voor de stad, haar bewoners en haar bezoekers.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de bouw van The Lobby? We delen geregeld updates over de voortgang. Op de pagina van The Lobby staat meer informatie over dit unieke project en staan ook alle updates op een rij.

Edwin Dickhoff en Steven Manhave.
Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy