EarthToday

Meter voor meter, maken we de wereld beter

De wereld heeft onze hulp nodig. Dat is duidelijk. Maar hoe kun je echt bijdragen aan een betere toekomst? Manhave steunt het initiatief; EarthToday. Door het kopen van vierkante meters natuur, beschermen zij een steeds groter stuk van het aardoppervlak.

''De noodzaak om tot actie over te gaan is gigantisch, daar is iedereen het over eens. Maar hoe? Wat is de oplossing? Hoe bescherm je de helft van de planeet?''

Constance Scholten, EarthToday
De oplossing naar beschermde biodiversiteit
Natuur dat ons zo dierbaar is

Niets is onmogelijk

De wereld redden is ambitieus, maar niet onmogelijk. Voor 2050 moet 50% van het aardoppervlak beschermd zijn. Alleen op die manier is het mogelijk om de biodiversiteit en daarmee onszelf te beschermen. EarthToday heeft dit doel behapbaar gemaakt. voor elke 1,20 euro wordt één vierkante in bescherming genomen. Iedereen die een vierkante meter natuur beschermt, ontvangt bovendien een aandeelhouderscertificaat.

Inspireren

Naast het beschermen van de aarde, hebben ze nog een functie. Namelijk als; ‘nieuwsportal over de aarde’. Rondom de thema's; people, creation, world, nature, keys en spirit worden er nieuwsartikelen geplaatst. EarthToday geeft iedereen die een vierkante meter beschermt de mogelijkheid om ook informatie te delen en daarmee anderen te inspireren.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy