Nieuw!

AROWONEN opent op de Karel Doormanstraat

Afgelopen weekend opende AROWONEN feestelijk de nieuwe Designer Homes store in Rotterdam Centrum. Vanaf 6 februari 2023 is de winkel dagelijks geopend.

Karel Doormanstraat
6 februari 2023
By Lisanne Van Beurden

Bij AROWONEN shop je luxe design interieur van eigen merk en geselecteerde top ontwerpers. In de winkel en online vind je alles waarmee je een woonkamer, keuken of slaapkamer voorziet van stijlvol design.

Luxe interieur winkel

In deze luxe interieur winkel verkopen ze hoogwaardige meubels, van banken tot aan kingsized bedden. Daarnaast verkopen ze verlichting, koffietafelboeken, kaarsen, huisparfums, kussens, woontextiel en vazen met prachtige planten.

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor in huis? AROWONEN beschikt over een grote selectie bijzondere objecten, zoals een groot beeld van een matzwarte hond met een zonnebril. Zo zijn er nog tal van andere bijzondere objecten om je huis mee te verrijken.

Geliefd onder bekende namen

AROWONEN is geliefd onder bekende namen in binnen en buitenland. Op hun website zie je o.a. Romelu Lukaku, de sterspeler van de Italiaanse voetbalclub Inter Milan, ex-voetballer Gregory van der Wiel en zijn vriendin Rose Bertram. Maar ook cabaretier Najib Amhali en modeontwerpster Laila Aziz en haar wereldberoemde Amerikaanse man: singer-songwriter RedOne.

Feestelijke opening

Afgelopen weekend was de feestelijke opening van AROWONEN in Rotterdam. Tijdens de opening werden bezoekers geïnspireerd door de prachtige nieuwe collectie, muziek en heerlijke hapjes van Mario Ridder, de chefkok en oprichter van sterrenrestaurant Joelia.

Heb je de opening helemaal gemist? Vanaf deze week kun je de winkel op eigen houtje bezoeken. De winkel is geopend van maandag tot en met zondag.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy