Highlights 2022 en vooruitblik 2023

Manhave Vastgoed is klaar voor het nieuwe jaar

We blikken terug op een succesvol 2022 vol met mooie ontwikkelingen en kijken uit naar het volgende jaar.

13 december 2022
By Lisanne Van Beurden

Het was een succesvol, maar ook bewogen 2022. Hieronder blikken we terug op 2022 en kijken we vooruit naar 2023.

Afscheid John Manhave

Niet alles was positief in 2022. Zo hebben we dit jaar afscheid moeten nemen van onze oud-directeur en commissaris John Manhave. Op maandag 5 december is in besloten kring afscheid van hem genomen, waarna hij via zijn geliefde stad werd begeleid naar zijn laatste rustplaats.

Highlights 2022

Dit jaar was ook vol met mooie ontwikkelingen. Hieronder een aantal highlights van het afgelopen jaar:

  • Het Manhave team heeft twee nieuwe, leuke collega's mogen verwelkomen. Danny en Barbara zijn in korte tijd een onmisbaar onderdeel van het team geworden!
  • 123BigBags heeft zijn plek gevonden in het City House, waardoor de kantoren op dit adres nu volledig verhuurd zijn.
  • De bouw van The Lobby is in februari van start gegaan, op 17 mei is de eerste paal geslagen en de rest van het jaar is de constructie onvermoeibaar doorgegaan.
  • Tijdens PROVADA zijn we naar buiten gegaan met Lumière, een nieuw icoon met internationale allure voor het Rotterdamse stadscentrum. Een project in samenwerking met VORM en KAAN Architecten.
  • Op 12 juli hebben we in samenwerking met Vorm, KAAN Architecten en de Gemeente Rotterdam een inloopavond georganiseerd om de plannen voor de Lumièretoren te presenteren.
  • Eind augustus is het grootschalig onderhoud aan het City House begonnen. Met zorg en passie wordt dit iconische rijksmonument in haar oude glorie hersteld.
  • Manhave heeft dit jaar ruim 1300 m2 winkels aangekocht aan de Karel Doormanstraat en Van Oldenbarneveltstraat om volwaardige invulling te geven aan het gebied. Arowonen opent in het ruime hoekpand een prachtige winkel.
123BigBags heeft zijn plek gevonden in het City House.
Op 17 mei is de eerste paal geslagen voor The Lobby: een nieuw iconisch gebouw in Rotterdam Centrum.
Op 17 mei is de eerste paal geslagen voor The Lobby: daar moet op geproost worden!
Op de eerste dag van PROVADA zijn we naar buiten gegaan met het Lumièretoren project en hebben we direct het glas geheven met de betrokkenen.

Vooruitblik 2023

Met enthousiasme blikken we vooruit naar 2023. We kijken uit naar de afronding van de bouw van The Lobby, een duurzame transformatie van het voormalige Crystal House. De oplevering zal naar verwachting in het tweede kwartaal zijn.

Daarnaast kijken we uit naar het moment dat de werkzaamheden aan het City House afgerond zijn en dat dit iconische rijksmonument weer in volle glorie is hersteld. Dit zal naar verwachting in augustus 2023 voltooid zijn.

Ook kijken we uit de stappen die we zullen zetten met Lumière. Een inloopavond in het eerste kwartaal staat op de planning.

City House tijdens de dakendagen in 2017.

We wensen iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar. Manhave Vastgoed is klaar voor 2023!

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy