Welkom Barbara!

Versterking van het Manhave team

Sinds 1 maart is het Manhave team versterkt met Barbara Stellinga in de functie van Officemanager. Na 29 jaar als officemanager bij Spomed (specialist in complexe gewrichts- en bewegingsklachten) was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Team
18 maart 2022
By Lisanne Van Beurden

Barbara zorgt er o.a. voor dat alles op kantoor goed geregeld wordt en ondersteunt waar mogelijk het management team. Verder is zij het eerste aanspreekpunt voor Manhave.

Spannende nieuwe uitdaging

Barbara: “Met John Manhave heb ik acht jaar lang in de Golfweekcommissie van Golfbaan Kralingen gezeten. Via deze commissie had ik regelmatig contact met Manhave inzake de sponsoring. Erg leuk dat zij mij gevraagd hebben om voor Manhave Vastgoed te komen werken als Officemanager.”

Voor Barbara is het na 29 jaar bij hetzelfde bedrijf ook een beetje uit haar comfortzone. Maar ze kijkt zeker uit naar deze mooie nieuwe uitdaging: “Wij zijn een jong en relatief klein team. Heel leuk en spannend om hiervan deel te gaan uitmaken."

In haar vrije tijd speelt ze golf competitie en is zij captain van Dames 1 in Kralingen. Daarnaast fietst en roeit ze ook graag. Ze is gek op koken en maakt graag lange wandelingen op het strand met haar ruwharige teckel Bobbie.

Wij zijn een jong en relatief klein team. Heel leuk en spannend om hiervan deel te gaan uitmaken.

Barbara Stellinga
Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy