Bezichtigingen nieuwe woningen

Dit is je kans. Er komen leuke huurappartementen vrij in het City House. Hartje centrum in het Cool gebied rondom de Kruiskade en Karel Doormanstraat in Rotterdam. Wees er snel bij! Wonen in het bruisende centrum van Rotterdam mét alle gemakken van een stadsappartement.

15 december 2020
By Nicolette Lohman
  • Ruime appartementen
  • Verschillende types beschikbaar
  • Keuze uit kaal, gestoffeerd of gemeubileerd

Dit is je kans

Er komen prachtige huurappartementen vrij in het City House in hartje centrum in het Cool gebied rondom de Kruiskade en Karel Doormanstraat in Rotterdam. Wees er snel bij! Wonen in het bruisende centrum van Rotterdam mét alle gemakken van een stadsappartement. In City House woont een mix van young professionals uit binnen- en buitenland.

Bekijk hier de beschikbare woningen.

Wil je bezichtigen?

Boek je bezichtiging via contact. We ontvangen je graag, uiteraard alles binnen de richtlijnen van het RIVM.

Nieuwbouw wonen in monumentaal gebouw

Luxe twee- en driekamerappartementen in het modieuze hart van Rotterdam, dichtbij alle gemakken en voorzieningen. De appartementen zijn volledig nieuw opgeleverd waarbij je als bewoner over alles beschikt wat nodig is in een modern stadsappartement. De appartementen zijn casco gemaakt en met een nieuwe indeling conform moderne woonwensen ingedeeld met volledige gestucte en gesausde wanden.

Met oog op de toekomst is gebruik gemaakt van duurzame en energiebesparende materialen, 100% natuurlijke anti allergene kurkvloer, gebalanceerd ventilatiesysteem en per kamer inregelbare vloerverwarming. Hoogwaardige kwalitatieve afwerking van luxe keuken en sanitair en door de gehele woning maatwerk eiken inbouwkasten.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy