Ga langs voor een proefrit!

Ontdek de nieuwste elektrische auto's van CUPRA

Bezoek CUPRA en ontdek hun nieuwste elektrische auto's. De CUPRA Born, een elektrische auto ontworpen voor autoliefhebbers, brengt met twee nieuwe uitvoeringen nog meer toegankelijkheid naar de compacte middenklasse.

Love the City
9 juni 2023
By Lisanne Van Beurden

In de CUPRA City Garage in Rotterdam ontdek je de nieuwste modellen van CUPRA. Onlangs zijn ze live gegaan met twee nieuwe uitvoeringen van de CUPRA Born.

Nieuwe uitvoeringen van de CUPRA Born

De CUPRA Born zorgde voor meer toegankelijkheid voor de elektrische auto. Nu is CUPRA onlangs live gegaan met twee nieuwe uitvoeringen van de volledig elektrische CUPRA Born: de CUPRA Born Impulse en CUPRA Born Edition.

Ontdek hieronder meer over deze nieuwe uitvoeringen, maar kom zeker ook persoonlijk langs bij de CUPRA City Garage in Rotterdam en beleef de CUPRA Born zelf tijdens een proefrit. De CUPRA Specialisten staan voor je klaar met een kop koffie om al je vragen te beantwoorden!

CUPRA Born Impulse

De bereikbaarheid van de Born krijgt een extra boost. Met een strak design, veel ruimte, praktische kenmerken en een volledige uitrusting is de Born nu verkrijgbaar in een nieuwe basisversie die al beschikbaar is vanaf €39.990.

Met een krachtige motor van 150 kW/204 pk brengt hij het bekende CUPRA-begrip 'electrifying performance' tot leven. En het opladen? Razendsnel! Bij een 120 kW-snellader duurt het slechts 35 minuten om de accu op te laden van 5% naar 80%. Acht minuten laden volstaat om genoeg energie op te doen voor 100 kilometer rijplezier.

CUPRA Born Edition

Daarnaast is er de nieuwe Born Edition, waarbij je voor een kleine meerprijs geniet van een wereld vol extra's. Ontdek het gemak van een standaard navigatiesysteem en de geavanceerde rijassistentie van Predictive Adaptive Cruise Control.

De Born Edition heeft handige functies die elke rit, of het nu sportief of ontspannen is, moeiteloos maken. Geniet van het gemak van de achteruitrijcamera, de grootlichtassistent en verkeersbordherkenning. Op koude dagen is de stoelverwarming heerlijk.

SEPP-subsidie

De nieuwe uitvoeringen van CUPRA Born komen allebei in aanmerking voor de SEPP-subsidie (Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren) van €2.950, waardoor er meer van de prijzen afgaat.

CUPRA City Garage in Rotterdam
CUPRA City Garage in Rotterdam

Bezoek de grootste City Garage in Nederland

Benieuwd naar deze nieuwe modellen van CUPRA? Ga dan langs bij CUPRA op de Karel Doormanstraat, de grootste CUPRA City Garage in Nederland. Hier ervaar je de echte CUPRA Experience: laat je adviseren door de CUPRA Specialisten en maak een proefrit in een van de elektrische auto's.

Maar je kan meer dan de elektrische auto's bekijken in de City Garage. Zo vind je hier een comfortabele hang out met een bar. Op de grote schermen wordt sport uitgezonden. Niet voor niets is CUPRA de sponsor van o.a. FC Barcelona en de International Padel Federation.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy