Wereldmerk in wording

CUPRA City Garage in Rotterdam officieel geopend

De zesde CUPRA City Garage ter wereld is op 24 mei officieel geopend op de locatie van de voormalige Baja Beach Club.

Love the City
26 mei 2022
By Lisanne Van Beurden

CUPRA CEO Wayne Griffiths heeft de Grand Opening van de nieuwe CUPRA City Garage in Rotterdam verzorgd. Deze iconische CUPRA-locatie laat duidelijk zien dat het ambitieuze Spaanse merk in alle opzichten onderscheidend is.

Wereldmerk

CUPRA heeft de ambitie om uit te groeien tot een wereldmerk. CUPRA doet alles anders dan wat gebruikelijk is in de auto-industrie en creëert zo een unieke, geheel eigen merkbeleving. Het openen van CUPRA City Garages in het hart van aansprekende wereldsteden, zoals Rotterdam, spelen daarbij een sleutelrol.

Historische locatie

Net als de andere vijf internationale CUPRA City Garages is die in Rotterdam gevestigd op een plek van historisch belang: de voormalige Baja Beach Club op de Karel Doormanstraat. De locatie onderstreept CUPRA's band met de lokale cultuur en vertelt niet alleen verhalen over CUPRA, maar ook over de stad. Alleen dit maakt de CUPRA City Garage in Rotterdam uitnodigend en spannend.

De sfeer van de CUPRA City Garage wordt versterkt door de lounge-ambiance. In de CUPRA City Garage vind je een vaste bar en DJ-booth, maar ook CUPRA lifestyle producten en merchandising. Een andere highlight is de racing wall, die de verbondenheid van CUPRA met autosport weerspiegelt.

Dit alles maakt CUPRA City Garage dé ontmoetingsplek voor liefhebbers van het merk.

Electrifying performance

Ook in de Rotterdamse CUPRA City Garage zijn alle geëlektrificeerde modellen van het Spaanse performance-merk te beleven. Denk aan de Leon e-HYBRID, Leon Sportstourer e-HYBRID en Formentor e-HYBRID en de volledig elektrisch aangedreven Born.

Tijdens een bezoek aan de CUPRA City Garage informeren de CUPRA-specialisten bezoekers tot in detail en assisteren ze, indien gewenst, bij het samenstellen van een CUPRA op maat. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een proefrit.

Feestelijke opening

De opening op 24 mei was een groot succes. Bekijk hieronder de aftermovie!

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy