Wees er snel bij!

Drie prachtige woningen beschikbaar in het City House

Wonen in het hartje van Rotterdam? Wij hebben momenteel drie appartementen beschikbaar in het City House op de Kruiskade.

City House
11 mei 2022
By Lisanne Van Beurden

Onlangs kon je lezen dat we bezig waren met het renoveren van appartementen in het City House. Ondertussen zijn deze zijn helemaal gemoderniseerd en klaar voor nieuwe huurders! Lees verder voor meer informatie.

Luxe stadsappartement City House

De appartementen zijn volledig getransformeerd naar luxe stadsappartementen waarin de bewoner over alles beschikt wat nodig is. De appartementen zijn casco gemaakt en vervolgens met een nieuwe indeling conform moderne woonwensen ingedeeld met volledige gestucte en gesauste wanden.

Met oog op de toekomst is gebruik gemaakt van duurzame en energiebesparende materialen, zoals onder andere 100% natuurlijke anti allergene vloer, gebalanceerd ventilatiesysteem en per kamer inregelbare vloerverwarming.

Hoekwoning op de 12e etage

De hoekwoning van 112 m2, met een prachtig uitzicht over de stad, bevindt zich op de 12e etage van het monumentale City House op de Kruiskade. Heel het appartement is voorzien van een kurkvloer.

Het vierkamer appartement heeft op maat gemaakte inbouwkasten in de slaapkamers, twee balkons van 6,5 m2 en een badkamer met een badkuip, inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast is de open keuken voorzien van een inbouw koel- en vrieskast, inbouw combi-ovenmagnetron, inductie, quooker en een prachtig kookeiland.

Huurprijs: €1.995 excl. servicekosten van €66,67

De open keuken met kookeiland.
Een van de drie slaapkamers.

Tussenwoningen op de tweede etage

We hebben twee tussenwoningen beschikbaar. Deze driekamer appartementen van 84 m2 bevinden zich op de tweede etage van het monumentale City House op de Kruiskade. De woningen zijn voorzien van een visgraat vloer.

Beide appartementen hebben twee slaapkamers, een ruim terras van 24,5 m2 en een badkamer met inloopdouche. Daarnaast is de open keuken voorzien van een inbouw koel-en vrieskast, inbouw combi-ovenmagnetron, inductie, quooker en een prachtig kookeiland.

Huurprijs: € 1.650 excl. servicekosten van €46,67

De woonkamer met openslaande deuren naar het ruime terras.
De open keuken met kookeiland.

City House appartementen

Het City House is een prachtig, monumentaal pand aan de Kruiskade. Gericht op een jong, gemengd publiek van stedelijke professionals, zowel lokaal als internationaal. Het gebouw werd in 1955 ontworpen door de beroemde architecten Van Tijen en Maaskant.

Het City House bestaat uit 12 verdiepingen met 121 mooie twee-, drie- en vierkamer appartementen in het modieuze hart van Rotterdam. De appartementen zijn gestoffeerd opgeleverd, maar er zijn ook casco en zelfs volledig gemeubileerde appartementen beschikbaar.

Geïnteresseerd?

Hierboven kreeg je alvast een klein voorproefje van de beschikbare woningen. Voor meer informatie, het plannen van een bezichtiging of andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Bel ons op +31 10 411 29 92 of stuur ons een e-mail.

Blijf op de hoogte van al onze beschikbare woningen.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy