CUPRA Experience in onze stad

De nieuwe CUPRA City Garage in Rotterdam

Bezoek de CUPRA City Garage voor de echte CUPRA Experience: laat je adviseren door de CUPRA Specialisten en maak een proefrit in een van de elektrische auto's.

Winkels
Nieuws
Love the City
18 januari 2022
By Lisanne Van Beurden

De nieuwe CUPRA City Garage in Rotterdam is geopend op de Karel Doormanstraat. Het is gevestigd in het pand van de voormalige Baja Beach Club.

Grootste City Garage in Nederland

De locatie in Rotterdam is de zesde City City Garage in heel de wereld en de grootste van Nederland. Uiteraard kun je hier uitgebreid de modellen bekijken.

Maar er kan meer dan dat in de City Garage. Zo helpen de CUPRA Specialisten je met al je vragen en vind je hier een comfortabele hang out met een bar. Op de grote schermen wordt sport uitgezonden. Niet voor niets is CUPRA de sponsor van o.a. FC Barcelona en de International Padel Federation.

Electrifying performance made for car lovers

In Nederland focust CUPRA zich enkel op elektrische auto's. Hun motto is dan ook electrifying performance made for car lovers. Daarnaast is CUPRA bezig met de ontwikkeling van de eerste elektrische raceauto: de CUPRA e-Racer.

Feestelijke opening in het voorjaar

De nieuwe locatie van de CUPRA City Garage verdient natuurlijk een feestje. De officiële opening heeft plaatsgevonden op 24 mei 2022.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy