Concurrerend vastgoed sinds 1886

Rotterdamse dakendagen 2022

Waanzinnige luchtbrug over de Coolsingel

Er komt een waanzinnige luchtbrug over de Coolsingel in 2022. Van 26 mei tot en met 24 juni 2022 beleef je hoe dakgebruik kan bijdragen aan een betere toekomst voor stadsbewoners tijdens de Rotterdamse Dakendagen.

Nieuws
Love the City
5 januari 2022
By Lisanne Van Beurden

Dit jaar organiseert Rotterdamse Dakendagen naast het bekende festival ook de Rotterdam Rooftop Walk, een route op dakniveau inclusief een luchtbrug tussen WTC Rotterdam en de Bijenkorf.

Rotterdam Rooftop Walk

De Rotterdamse Dakendagen vindt dit jaar plaats van 26 mei tot en met 24 juni 2022. Naast het bekende festival komt er een groots, eenmalig dakevenement bij: de Rotterdam Rooftop Walk.

De Rotterdam Rooftop Walk is een route op dakniveau, inclusief een luchtbrug tussen WTC en de Bijenkorf. Het ontwerp is een samenwerking met architectenbureau MVRDV.

Dakinnovaties

Een uniek uitzicht is niet het enige wat deze wandeling te bieden heeft. Terwijl je over en tussen de daken loopt, beleef je hoe innovatief dakgebruik bijdraagt aan een betere toekomst voor steden en stadsbewoners. Bedrijven en non-profitorganisaties laten op de daken hun nieuwste dakinnovaties zien, o.a. op het gebied van groen, water, energie-opwekking en woon- en verblijfsruimte op daken.

Ga naar Rotterdamsedakendagen.nl voor meer informatie. Wij kijken er naar uit!

Terugblik naar de Rotterdamse Dakendagen in 2017, met de City House als achtergrond!
Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy