Werken in hartje Rotterdam Centrum

Kantoorruimten beschikbaar in het City House

Lijkt het jou wel wat om te werken met een uitzicht op de meest luxe winkelstraat van Rotterdam? Lees dan gauw verder. Wij hebben namelijk twee beschikbare kantoorruimten in het monumentale City House complex aan de Kruiskade.

City House
30 maart 2022
By Lisanne Van Beurden

De kantoren bevinden zich midden in het kernwinkelgebied van Rotterdam, met alle leuke winkels en horeca vlakbij.

Naast voldoende parkeermogelijkheden, is het kantoor uitstekend bereikbaar met auto en OV. Bus,- tram-, metro- en trein bevinden zich op loopafstand. Hieronder vind je praktische informatie over de twee kantoorruimten.

Praktische informatie

Vloeroppervlakte

Kruiskade 115: ca. 110 m² kantoorruimte
Kruiskade 117: ca. 156 m² kantoorruimte

Het is mogelijk om de units met elkaar te koppelen.

HUUPRIJS

Kruiskade 115: € 1.785,-- per maand te vermeerderen met btw en servicekosten
Kruiskade 117: € 2.535,-- per maand te vermeerderen met btw en servicekosten

De huurtermijn is vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van 5 jaar. Iedere andere huurtermijn in overleg. Servicekosten zijn nader te bepalen.

Voorzieningen

Het City House complex heeft een luxe entree met een intercominstallatie. Er is zowel een lift als trap aanwezig in het pand.

De ramen in de kantoorruimten kunnen geopend worden. Er is een pantry aanwezig met genoeg opslagruimte. Daarnaast zijn er toiletten, airco-installaties, radiatoren en elektra aansluitingen in beide ruimtes aanwezig.

Geïnteresseerd?

Meer weten over deze mooie kantoorruimten? Bel ons op +31 10 411 2992 of mail ons op info@manhave.com voor meer informatie. Bekijk hieronder foto's voor een impressie.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy