Entree Awards 2021

DoDo wint 'Best New All Day Concept' Entree Award

Op 21 maart was het tijd voor de jaarlijkse Entree Awards. In de categorie 'Best New All Day Concept' is DoDo op de Karel Doormanstraat tot winnaar uitgeroepen.

Love the City
22 maart 2022
By Lisanne Van Beurden

De jury was erg onder de indruk van de bijzondere inrichting en het toegankelijke menu. Uiteraard is het concept 'all day' bij DoDo goed tot zijn recht gekomen. Manhave Vastgoed feliciteert Tan Do en zijn team!

Op ieder moment van de dag welkom

In de categorie 'Best New All Day Concept' wordt er gekeken of er in de horecazaken het begrip 'all day' perfect tot uiting komt. Bij DoDo kunnen bezoekers langs komen voor ontbijt, lunch, diner én cocktails, een goed gevulde dag dus!

Bijzonder interieur en hapjes om te delen

De jury was erg onder de indruk van de inrichting van DoDo. Het restaurant van DoDo heeft verschillende themaruimtes met o.a. The Cocktail Bar, The Havana Room, The Social Stairs en The Jazz Room. Elke kamer heeft een geheel eigen stijl met uitgesproken meubilair en interessante details.

Ook niet onbelangrijk: er was veel lof voor het toegankelijke menu. Op het menu staan allerlei wereldse gerechten die je samen kunt delen. De tropische cocktails maken het geheel af.

Hoogwaardige horeca

Manhave Vastgoed feliciteert zijn horeca huurder DoDo met deze mooie onderscheiding. Ontdek nog meer hoogwaardige winkels en restaurants waar wij ruimte aan verhuren op o.a. de Karel Doormanstraat, Kruiskade en de Lijnbaan.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy