Per direct beschikbaar!

Appartement te huur in het City House

Het City House is een prachtig rijksmonument in Rotterdam Centrum. In dit monumentale pand zijn verschillende appartementen beschikbaar, met gestoffeerde, casco en gemeubileerde opties.

Te huur
20 maart 2023
By Lisanne Van Beurden

Lijkt wonen in het City House je wel wat? Dan heb je geluk, want er is per direct een gestoffeerd appartement beschikbaar.

Comfortabel stadsappartement

De woning van 108 m2 bevindt zich op de zevende verdieping van het City House. Dit driekamerappartement is netjes afgewerkt. Er zijn o.a. meerdere ingebouwde kasten, witgeverfde muren en er ligt een vloer. Verder kan het appartement geheel naar eigen smaak worden ingericht.

Het stadsappartement bestaat uit een ruime woonkamer, keuken, twee ruime slaapkamers, badkamer met douche en wasmachine aansluiting, aparte toiletruimte, een balkon op het zuiden en een berging.

Uitzicht over de stad

Op het balkon kan je genieten van het uitzicht over de stad. Vanaf hier zie je o.a. de shopping streets Kruiskade en Lijnbaan, het World Trade Center, Schouwburgplein, Theater Rotterdam en De Doelen.

Huurprijs: € 1.800 excl. nutsvoorzieningen en servicekosten van €60.

Bekijk de foto's hieronder voor een impressie.

De ruime woonkamer met veel licht.
Ingebouwde kasten in de woonkamer.
Een van de twee slaapkamers.
Het uitzicht vanaf de slaapkamer.
De lichte keuken.
Uitzicht vanaf het balkon.

Faciliteiten

  • Lift
  • Mechanische ventilatie systeem
  • Centrale verwarming
  • Intercom
  • Inbouwkasten
  • Berging

City House appartementen

Het City House werd in 1955 ontworpen door de beroemde architecten Van Tijen en Maaskant en is nu een rijksmonument.

Het City House bestaat uit 12 verdiepingen met 121 mooie twee-, drie- en vierkamer appartementen in het modieuze hart van Rotterdam. Dit appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, maar we hebben ook casco en gemeubileerde appartementen beschikbaar.

Geïnteresseerd?

Dit appartement is per direct beschikbaar. Uiteraard kunt u alvast contact opnemen voor meer informatie, het plannen van een bezichtiging of andere vragen.

Bel ons op +31 10 411 29 92 of stuur ons een e-mail.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy