Te huur

Prachtig appartement beschikbaar in het City House

Wonen in het hartje van Rotterdam? Kom dan eens kijken op de Kruiskade. Hier hebben wij een gestoffeerd appartement te huur in het City House.

Te huur
25 oktober 2023
By Lisanne Van Beurden

Wij hebben een modern appartement in monumentale gebouw het City House beschikbaar. Lees hieronder meer over deze prachtige woning!

Ruim stadsappartement

De woning van 81m2 bevindt zich op de twaalfde verdieping van het City House. Dit luxe vierkamer appartement wordt volledig opnieuw afgewerkt opgeleverd. De appartementen zijn conform moderne woonwensen ingedeeld met volledig opnieuw gestucte en gesausde wanden.

Met oog op de toekomst is gebruik gemaakt van duurzame en energiebesparende materialen met onder andere een 100% natuurlijke anti allergene vloer, gebalanceerd ventilatiesysteem en per kamer inregelbare vloerverwarming.

Wat kun je verwachten?

Een riante woonkamer met veel lichtinval, drie slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, aparte toilet. Daarnaast ook een compleet ingerichte moderne keuken met kookeiland en alle gebruikelijke inbouw apparatuur waaronder een Quooker en vaatwasser.

Uitzicht over de stad

Op het balkon geniet je van het uitzicht over de stad. Vanaf hier zie je o.a. de shopping streets Kruiskade en Lijnbaan, het World Trade Center, Schouwburgplein, Theater Rotterdam en De Doelen.

Huurprijs: € 1.995 excl. nutsvoorzieningen en servicekosten van €46,67

Bekijk hieronder de foto's voor een impressie!

Faciliteiten

  • Lift
  • Intercom
  • Mechanische ventilatie systeem
  • Vloerverwarming
  • Centrale verwarming
  • Inloopdouche
  • Quooker
  • Vaatwasser

City House appartementen

Het City House is een prachtig, monumentaal pand aan de Kruiskade. Gericht op een jong, gemengd publiek van stedelijke professionals, zowel lokaal als internationaal. Het gebouw werd in 1955 ontworpen door de beroemde architecten Van Tijen en Maaskant.

Het City House bestaat uit 12 verdiepingen met 121 mooie twee-, drie- en vierkamer appartementen in het modieuze hart van Rotterdam. Dit appartement wordt volledig gemeubileerd opgeleverd, maar we hebben ook casco en gestoffeerde appartementen beschikbaar.

Geïnteresseerd?

Het appartement is per direct beschikbaar. Voor meer informatie, het plannen van een bezichtiging of andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Bel ons op +31 10 411 29 92 of stuur ons een e-mail.

Blijf op de hoogte van al onze beschikbare woningen.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy