Unieke kans!

Appartement te huur aan de Van Bijlandtplaats

Lijkt wonen in hartje centrum van Rotterdam jou wel wat? In dit ruime maisonnette appartement zit je op loopafstand van de leukste restaurants, theaters en winkels. Mét uitzicht op de Karel Doormanstraat.

Te huur
8 mei 2023
By Lisanne Van Beurden

We hebben per direct een maisonnette woning beschikbaar aan de Van Bijlandtplaats. Op deze unieke locatie zit je middenin het centrum van Rotterdam, met twee verdiepingen en zelfs een eigen ingang.

Comfortabel stadsappartement

Via de Van Bijlandtplaats betreedt je via een eigen entree de woning. Hier is de trapopgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping vind je de ruime woonkamer met grote ramen en een balkon, een open keuken, aparte toiletruimte en een extra kamer. Ideaal als studeerkamer of werkkamer.

Volg de trap naar boven en hier vind je de twee slaapkamers. Deze slaapkamers bieden meerdere ingebouwde kasten en grote ramen met geweldig uitzicht op de stad. Op deze verdieping bevinden zich ook de badkamer, met wasbak, spiegel en douche en een tweede aparte toiletruimte.

Heel de woning van 105m2 komt met witgeverfde muren en een vloer. Verder kan het appartement geheel naar eigen smaak worden ingericht.

Unieke locatie met veel privacy

Deze maisonnette woning is een unieke kans. Hier bevind je je in het centrum met uitzicht op de Karel Doormanstraat, in de buurt van leuke winkels en uitgaansgelegenheden. Door de eigen ingang heb je veel privacy en rust, middenin de grote stad.

Huurprijs: € 1.950 excl. nutsvoorzieningen en servicekosten van €11,67.

Bekijk de foto's hieronder voor een impressie.

Van Bijlandtplaats.
Ruime woonkamer met balkon en uitzicht op de Karel Doormanstraat.
Open keuken die in verbinding staat met de woonkamer.
Ruime slaapkamer met uitzicht op de Karel Doormanstraat.
De ingebouwde kasten in de tweede slaapkamer.
Uitzicht vanaf het balkon.

Geïnteresseerd?

Dit appartement is per direct beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie, het plannen van een bezichtiging of andere vragen.

Bel ons op +31 10 411 29 92 of stuur ons een e-mail.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy