Ontdekkingsreis

Drie nieuwe plekken op de Karel Doormanstraat

Elke week lijkt er wel een leuke nieuwe hotspot te openen in Rotterdam Centrum. Zo ook op de Karel Doormanstraat!

Karel Doormanstraat
24 april 2023
By Lisanne Van Beurden

De Karel Doormanstraat is een centraal gelegen winkelstraat in Rotterdam. Naast winkels vind je hier leuke restaurants, koffietentjes en meer. Onlangs opende hier een nieuwe Italiaanse broodjeszaak en een beauty & design lab. Binnenkort haal je hier ook nog eens lekkerste taarten af.

La Mozza

Bij La Mozza verkopen ze rijkelijk belegde Italiaanse broodjes met mozzarella als hoofdingrediënt. Vooral hun cheesesteaks zijn erg in trek!

Eigenaar Andrew: "Je geniet hier van de beste cheesesteaks in de stad. Alles is gericht op mozzarella. Naast de twee populaire broodjes cheesesteaks, bieden we een broodje chicken pesto, meatball, buffelmozzarella en burrata aan. Onze kazen komen direct uit Italië, van kleine boeren. Echt alleen de beste kwaliteit kaas. Deze kwaliteit vind je niet in de supermarkt en slechts bij een handjevol restaurants in Rotterdam."

Heb je ons interview met de eigenaar van La Mozza al gelezen? Wij spraken ondernemer Andrew o.a. over de verhuizing van La Mozza naar de Karel Doormanstraat, lees het interview met La Mozza hier.

The Cakery

Binnenkort te bezoeken op de Karel Doormanstraat: The Cakery. Hier koop je hoge kwaliteit taarten en cupcakes. Alles wordt dagelijks vers gemixt en gebakken met hoogwaardige ingrediënten en 60% minder suiker dan vergelijkbaar gebak.

De producten van The Cakery zijn ideaal voor horeca, cateraars, maar ook bruiloften, verjaardagen, babyshowers en andere speciale gelegenheden. Zo hebben ze voor het suikerfeest speciale cupcakes die je kan afhalen met o.a. wortel en dadels. Hun gebak is 100% halal.

Nog even geduld, want momenteel zijn ze druk bezig met de verbouwing. Volg The Cakery op Instagram voor updates.

Zadkine Beauty & Design Lab

Eind maart opende het Zadkine Beauty & Design Lab op de Karel Doormanstraat. Op deze plek gaan studenten van het Zadkine Beauty & Fashion College en van Zadkine Vakschool Schoonhoven schoonheids- en stylingbehandelingen aan de slag.

Een van de verbindende factoren tussen de studenten en de Rotterdammers is de make-over. Voor hen een manier om hun vaardigheden te perfectioneren en te ervaren hoe het is om iemand te behandelen, en voor de klant een manier om eens goed in de watten gelegd te worden. Zeker voor hen die dat extra goed kunnen gebruiken.

Lees meer over het Zadkine Beauty & Design Lab op Rotterdamcentrum.nl.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy