Save the date

De Francon pop-up in The Lobby

Francon is een prachtig womenswear label uit Rotterdam dat inspiratie haalt uit architecturale principes en denkwijzen.

The Lobby
1 november 2023
By Lisanne Van Beurden

Bij de ontwerpen van Francon staat de setting centraal, in plaats van het seizoen. In december ontdek je dit prachtige label tijdens de pop-up in The Lobby!

Over Francon

Elk kledingstuk van Francon wordt zorgvuldig ontworpen om bij specifieke gelegenheden te passen en bepaalde emoties op te roepen. De stukken zijn functioneel, zien er prachtig uit en worden gemaakt van hoogwaardige materialen.

Elk individueel kledingstuk bij Francon weerspiegelt specifieke architectonische archetypen. Of het nu gaat om de praktische luxe van de Tower, het moeiteloze gemak van het Lake House of de feestelijke uitbundigheid van het Palazzo, elk woonconcept belichaamt een unieke en plezierige manier om met de wereld om te gaan. Dit concept sluit naadloos aan bij The Lobby, een eigentijds architectonisch ontwerp van KAAN Architecten, en daarom is het een uitstekende locatie voor de pop-up.

Pop-up

Dat is ook wat May Kaan, de creatief directeur van Francon, dacht toen ze langs The Lobby liep. "Terwijl ik langs het leegstaande gebouw liep, wist ik meteen dat ik daar iets mee moest doen. Ik heb contact opgenomen met Manhave Vastgoed en in een korte tijd hebben we er samen voor gezorgd dat het ook daadwerkelijk gaat gebeuren!"

Save the date

De pop-up bezoek je van 1 tot en met 24 december in The Lobby. De pop-up winkel zal geopend zijn van donderdag tot en met zondag. Blijf via onze website en social media op de hoogte over de Francon pop-up!

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy