CUPRA City Garage

CUPRA huurt winkelruimte op de Karel Doormanstraat

We hebben 380 m2 aan winkelruimte verhuurd voor een CUPRA City Garage. De locatie is gevestigd aan de Karel Doormanstraat 12, 3012 GJ te Rotterdam, de locatie van de voormalige Baja Beach Club.

Love the City
Karel Doormanstraat
2 mei 2022
By Lisanne Van Beurden

Bezoek de CUPRA City Garage voor de echte CUPRA Experience: laat je adviseren door de CUPRA Specialisten en maak een proefrit in een van de elektrische auto's.

Grootste City Garage in Nederland

Het is de zesde CUPRA City Garage wereldwijd en de grootste in Nederland. De ruime zaak is gerenoveerd en bestaat uit de begane grond waar verschillende showmodellen getoond worden.

Maar er kan meer dan dat in de City Garage. Zo helpen de CUPRA Specialisten je met al je vragen en vind je hier een comfortabele hang out met een bar. Op de grote schermen wordt sport uitgezonden. Niet voor niets is CUPRA de sponsor van o.a. FC Barcelona en de International Padel Federation.

Uniek hoekpand beschikbaar

Interesse om een winkelruimte te huren op de Karel Doormanstraat? Het unieke hoekpand op de Karel Doormanstraat en Van Oldenbarneveltstraat - de voormalige locatie van de Hutspot - is per direct beschikbaar. Het gaat hierbij om een ruime winkelruimte met een oppervlakte van ca. 600m2, met veel ramen en natuurlijk licht.

Neem contact met ons op bij interesse. Bel ons op +31 10 411 2992 of mail ons op info@manhave.com.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy