Klaar voor de feestdagen

Gezellige kerstversiering in de stad

Het centrum van Rotterdam is tijdens de koude maanden weer ontzettend sfeervol! Kijk je ogen uit en geniet van de glinsterende lichtjes, kerstversiering en de warme sfeer in de stad.

Love the City
15 november 2022
By Lisanne Van Beurden

Wist je dat je op twee pleinen in Rotterdam Centrum kan genieten van een lichtshow? En neem zeker een kijkje op de Kruiskade, want deze high end shopping straat staat er ook weer gezellig bij.

Lichtjespleinen in Rotterdam Centrum

Dit jaar is er in samenwerking met Mothership een nieuw concept bedacht: lichtjespleinen. Het gaat om het plein tussen de Lijnbaan, van Oldenbarneveltplaats en Koopgoot en het plein tussen de Korte Lijnbaan en het Stadhuisplein.

Het concept is in opdracht van #RotterdamCentrum bedacht en uitgevoerd door Mothership, een begrip in de (kunst)wereld. De lichtjespleinen zijn een project waarbij de buitenruimte wordt verrijkt met een bijzondere beleving voor iedereen.

Voor dit project wordt er gewerkt met de nieuwste technologie, waardoor er slechts vier lampen nodig zijn om het hele plein te laten schitteren.

De Kruiskade is klaar voor de kerst

Ook de Kruiskade is klaar voor de feestdagen. Heb jij het al gezien? De bomen hangen vol sprankelende lichtjes en aan het begin van de straat word je warm verwelkomd door het verlichte bord met "Welcome 'hartje' Kruiskade".

Tijdens het winkelen op de Kruiskade kom je dus al helemaal in de kerstsfeer.
Op deze high end winkelstraat ontdek je onderscheidende winkels vol met designerkleding en luxe producten van exclusieve merken. Daarmee is het perfecte plek om cadeaus in te slaan voor de feestdagen!

The Lobby

Op de Kruiskade kom je oog in oog met The Lobby. Momenteel is dit prachtige pand nog in de bouw. Zodra The Lobby wordt opgeleverd kun je hier terecht voor luxe retail, horeca en een groen dakpaviljoen waar je uitkijkt over de stad.

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy