Nieuwe huurder

Koalitix nu te vinden in de Westewagenstraat

Manhave Vastgoed heeft 210m² kantoorruimte verhuurd aan Koalitix aan de Westewagenstraat 60 in Rotterdam. Nieuwe huurder Koalitix helpt B2B-bedrijven data uitdagingen snel en efficiënt op te lossen.

Love the City
Office
5 juni 2024
By Kim Langhout

Het kantoorgebouw aan de Westewagenstraat, beheerd door Manhave Vastgoed, bestaat uit zes verdiepingen en beschikt over een gezamenlijk dakterras. Het gebouw heeft een industriële uitstraling en bevindt zich in het hart van het bruisende Laurenskwartier met alle nodige voorzieningen in de directe omgeving.

In samenwerking met...

Manhave Vastgoed sloeg de handen ineen met Molenaar Bedrijfshuisvesting. Deze hoogwaardige bedrijfsmakelaar zorgde ervoor dat de transactie namens ons tot stand is gekomen. Zodoende tekende Koalitix voor het mooie pand aan de Westewagenstraat om deze locatie tot nieuwe thuisbasis te maken. Een succesvol bedrijf verdient immers een kantoor met allure.

Koalitix

Van data uitdagingen tot app-ontwikkeling, Koalitix helpt hedendaagse B2B-bedrijven hun data te benutten om betere resultaten te behalen. Ze denken met klanten mee over het efficiënt oplossen van eventuele problemen en het optimaliseren van processen. Het Koalitix team heeft een gedeelde passie voor strategie, data en technologie en dit zie je overduidelijk terug in hun werkwijze. Manhave is zeer enthousiast om Koalitix als huurder te hebben.

Op zoek naar een kantoorruimte?

Is het tijd voor een nieuw kantoor, of ben je op zoek naar een locatie om jouw bedrijf ook in Rotterdam te vestigen? Wat de reden ook is, Manhave heeft een aantrekkelijk aanbod aan kantoorruimtes en gaat graag met je in gesprek om een passende locatie te vinden.

Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op onze website onder het kopje kantoren.

E: info@manhave.com
T: +31 10 411 29 92

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy