Vrolijk Pasen!

Rotterdamse lekkernijen voor Pasen

Zondag 17 april is het alweer tijd voor Pasen. Staat er nog wat gezelligs op de planning, zoals ergens ontbijten of iets lekkers afhalen? In dit artikel lees je waar je lekkernijen kan halen in Rotterdam.

Love the City
8 april 2022
By Lisanne Van Beurden

We nemen je mee naar de Karel Doormanstraat en Westewagenstraat in Rotterdam. Of je nou gaat voor zoet zonder suiker of een overheerlijke citroen meringue, er zijn genoeg overheerlijke opties!

SUE

SUE is een waar begrip in Rotterdam. Hier haal je lekkernijen die suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, raw en vegan zijn. Dus wil je een paasontbijt of brunch samenstellen zonder je schuldig te voelen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Neem bijvoorbeeld een van de populaire SUE bites of ga voor de Flower cookies. Zo is het een feestje aan de paastafel.

Adres: Karel Doormanstraat 372-374, 3012 GR Rotterdam

Neem bijvoorbeeld een van de populaire SUE bites of ga voor de Flower cookies. Zo is het een feestje aan de paastafel.

Polaberry

Bezoek de Polaberry lunchroom voor lunch, drankjes, high tea en verschillende lekkernijen. Hier kun je terecht voor zowel zoete en hartige traktaties. Naast dat je in de lunchroom zelf kan eten, is het ook mogelijk om iets af te halen of te laten bezorgen.

Voor Pasen hebben ze speciale Polaberry boxen gemaakt, zoals de box met vijf Easter Cakesicles, en Easter Combo Box met zes aardbeien, twee cakesicles en twee macarons. Zoals je op de foto's hieronder ziet, zien deze er heel leuk uit!

Adres: Karel Doormanstraat 370, 3012 GR Rotterdam

Dudok Patisserie

Dan komen we aan op de Westewagenstraat in Rotterdam. De Dudok Patisserie kunnen we uiteraard niet overslaan! Dagelijks zetten zij hun vakmanschap in om heerlijke lekkernijen te maken op ambachtelijke wijze met natuurlijke ingrediënten.

Ook de Dudok Patisserie heeft verschillende Paas specials op het menu staan. Van een Blondie Paastaart tot een citroen maanzaadcake.

Adres: Westewagenstraat 52, 3011 AT Rotterdam

Bambu Kitchen

Bij Bambu Kitchen & Bar geniet je in een relaxte Bali-sfeer van overheerlijke Aziatische streetfood en tropische cocktails.

Wijnspijs organiseert in verschillende steden een culinaire wandeling langs een selectie restaurants. Bij ieder restaurant staat een heerlijk hapje en wijntje klaar.

In Rotterdam is Bambu Kitchen van de partij. Dus heb je zin in een gezellige wandeling op Pasen? Dan is dit wellicht iets voor jou.

Adres: Westewagenstraat 56, 3011 AT Rotterdam

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy