Vrolijk Pasen!

Rotterdamse lekkernijen voor Pasen

Zondag 9 april is het alweer tijd voor Pasen. Staat er nog wat gezelligs op de planning, zoals ergens ontbijten of iets lekkers afhalen? In dit artikel vind je leuke tips voor dit paasweekend.

Love the City
5 april 2023
By Lisanne Van Beurden

We nemen je mee naar de Karel Doormanstraat, Westewagenstraat en Lijnbaan in Rotterdam. Of je nu kiest voor zoet zonder suiker, een overheerlijke citroen meringue of een uitgebreid ontbijt, er zijn genoeg opties!

SUE

SUE is een waar begrip in Rotterdam. Hier haal je lekkernijen die suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, raw en vegan zijn. Dus wil je een paasontbijt of brunch samenstellen zonder je schuldig te voelen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Neem bijvoorbeeld een van de populaire SUE bites mee naar huis. Of ga voor iets uit het speciale paasassortiment, zoals het grote chocolade paasei met choconibs of frambozen. Zo is het een feestje aan de paastafel.

Het is ook mogelijk om aan te schuiven in het restaurant van SUE en hier te genieten van een paasontbijt.

Lees meer over SUE.

Adres: Karel Doormanstraat 372-374, 3012 GR Rotterdam

Of ga voor iets uit het speciale paasassortiment, zoals het grote chocolade paasei met choconibs of frambozen. Zo is het een feestje aan de paastafel.

By Mi & Es

Bezoek By Mi & Es voor lunch, drankjes, high tea en verschillende lekkernijen. Hier kun je terecht voor zowel zoete en hartige traktaties. Naast dat je in de lunchroom zelf kan eten, is het ook mogelijk om iets af te halen of te laten bezorgen.

Voor Pasen hebben ze speciale boxen gemaakt, zoals de box met vier Easter Cakesicles, Easter Box met negen aardbeien en meer. Zoals je op de foto's hieronder ziet, zien deze er heel leuk uit!

Adres: Karel Doormanstraat 370, 3012 GR Rotterdam

Dudok Patisserie

Dan komen we aan op de Westewagenstraat in Rotterdam. De Dudok Patisserie kunnen we uiteraard niet overslaan! Dagelijks zetten zij hun vakmanschap in om heerlijke lekkernijen te maken op ambachtelijke wijze met natuurlijke ingrediënten.

Ook de Dudok Patisserie heeft verschillende Paas specials op het menu staan. Van een Paastulband tot een citroen meringue rondo.

Adres: Westewagenstraat 52, 3011 AT Rotterdam

Vascobelo

Wil je graag ergens zitten voor een lekker paasontbijt of brunch? Op de Lijnbaan vind je Vascobelo, een gezellige Belgische koffiebar waar iedereen de gehele dag welkom is.

Naast een goede kop koffie, kun je bij Vascobelo ook terecht voor ontbijt, lunch en hartige en zoete lekkernijen. Op hun menukaart vind je ontbijtgerechten zoals Eggs California: gepocheerde eitjes met avocado, tomaat en Hollandaise saus op een brioche broodje.

Vascobelo heeft een echte huiskamersfeer, waardoor je in rust geniet van Pasen. Ideaal! Ontdek nog meer eetplekken op de Lijnbaan.

Adres: Lijnbaan 37-39, 3012 EK Rotterdam

Door deze website te gebruiken accepteer je onze Privacy Policy